Kom ihåg mig

Dualit Elvisp Min nya favorit i köket!

Kolla in denna elvispen, en sådan har jag önskat mig länge och nu äntligen fick jag den!  KOlla in denna videon  

Att göra i trädgården

1. Förbered sommarblomstren Gör i ordning blomlådor och krukor med sommarens utplanteringsväxter. Det är nu som det finns mest att välja i trädgårdsbutikerna. 2. 
Ta bort ogräs tidigt Rensa regelbundet spirande ogräs innan de har hunnit bli för stora. Det är bättre att rensa lite och ofta än att skjuta upp det. 3. Plantera ut read more »

Matberedare – Din kökshjälp

Matberedare – Din hjälp i köket Matberedare En matberedare är till för att hjälpa dig med de svåra momenten i köket. Matbererdaren har flera uppgifter, tex att riva, hacka, skära eller att blanda ingredienser. En bra matberedare skall vara enkel att använda och lätt att rengöra. Det är då som matberedaren är som bäst i köket. Det finns ett stort utbud read more »

Kaffekapslar till din kapselmaskin

Jag har hittat den bästa och billigaste webbutiken som säljer Kapslar till Nespresso, Caffitaly och A Modo Mio kaffemaskiner. Det är www.coffeclub.se, de levererar snabbt och alla kunder får 50kr i rabatt på varje köp så att det lönar sig att vara kund länge. Nespressokapslar Dessa kapslar är inte original utan sk Pirat, det innebär att de read more »

annonser