VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Festkväll i Sydney.

Klockan är kvart i tre på natten och sällsynt nog är jag ute på vift.

K och jag har varit på vår kompis Bs fyrtioårsfest inne i Sydney. Vi tog tåget ner vid två, efter simning och efter det att vi röstat i NSW och kommunvalet. Då gick vi i regnet med våra väskor till två vänner som bor mitt i smeten. Efter lite snack och tedrickande så gjorde vi oss iordning och tog en Uber (vilken för övrigt kördes av en kille som verkade  hög och höll på köra in i en buss) in till restaurangen The Gidley i CBD.

Jag har inga kort från kvällen som inte har med vänner. Men här kommer ett kort på min klänning från hemma igår när jag provade den. Så såg jag alltså ut ikväll, fast lite mer fixad.

Jag har inga kort från kvällen som inte har med vänner. Men här kommer ett kort på min klänning från hemma igår när jag provade den. Så såg jag alltså ut ikväll, fast lite mer fixad.

Det var så häftigt för det kom en efter en som jag tycker om, men som jag inte har träffat på åtta år, tio år osv. Så det var ett rum fullt av fantastiska människor som man hade hur mycket som helst att prata om med. Maten var supergod, drinkarna höll hög klass och det var bara fantastiskt roligt.

Vi avslutade med att gå till gayklubben The Palms där vi på något sätt alltid hamnar. Det är en ful lokal med kladdigt golv där de spelar extremt dålig (i min smak) musik. Typ sådant som It’s raining men och den typen av låtar. Men vi har alltid väldigt kul där och denna gången blev det guldkant. För man får av säkerhetsskäl inte ha öppna skor så vår kompis L sprang hem och hämtade gympaskor i storlek 46 typ till fyra av tjejerna så de skulle komma in. Så där stod de och dansade i fina kläder och så stora gympaskor på fötterna.

Men nu har jag gjort mig förtjänt av att sova. Det har varit en fantastisk dag, kväll och natt.

/CC


Kommentarer


  1. Lisa 25 mars, 2023 on 22:21 Svara

    Jättefin klänning ?

    • sydneymamman 26 mars, 2023 on 11:58 Svara

      Hej L!
      Men vad roligt att du också gillar den! Den är tydligen från H&M några år tillbaka. Jag vill köpa den från K, men hon är inte redo att sälja, förståeligt nog. Men jag får låna den igen helt enkelt!
      Tack igen, det gjorde mig glad!
      Kram,
      CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna