VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ompysslad.

Precis när vi kommit innanför dörren efter skola och After School Care så kom T äntligen hem från Malaysia. Han har varit i KL sedan i söndags morse och det är skönt att ha honom tillbaka. Barnen var överlyckliga att se honom, ännu mer efter ett tag när han packade upp väskan och hade presenter till dem.

Jag, idag.

Jag, idag.

Även jag fick en present, jag måste ha varit en trevlig fru på sistone. Jag fick en Issey Miyake- parfym som jag ej hört talas om innan men som var väldigt god. Man tackar. Jag har känt mig väldigt bortskämd idag för K kom helt apropå förbi med en påse med sju klänningar. Jag hade nämnt att jag inte kände för att ha på mig någonting alls av det jag har i garderoben och då var hon så himla snäll och ville hjälpa till. Fem av klänningarna fungerade inte alls, en var helt okej, men den sista älskar jag! Blev helt kär! Så den ska jag ha imorgon och det känns plötsligt jätteskoj att gå ut.

Mat.

Mat.

96C0B78A-57DA-4A00-BA36-5E7852E5DD07

Eller ut och ut, vi får se om det blir dans och grejer. Men vi ska i alla fall på restaurang/pub i Sydney CBD för att fira vår kompis 40-årsdag. Många av våra andra vänner kommer att vara där och jag och K sover hos ett par i Surrey Hills. Det ska bli väldigt skoj det hela, jag behöver bara en natts sömn först för att ladda batterierna efter en fullsmockad vecka som gräsänka.

En parfym som nu är min.

En parfym som nu är min.

T gick i princip rakt in i köket för han var sugen på god mat och särskilt en fin köttbit. Vi ligger dock inte i fas med serier eftersom jag tittar på Outer Banks som han inte alls har sett, men han får nog gott gilla läget och titta med mig där jag är. I alla fall ikväll. Nu är det helg!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna