VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dålig på metaforer.

Det märks verkligen skillnad i morgon- och kvällsbestyren när man har två händer istället för fyra. Men jag måste säga att barnen har varit extra duktiga, hjälpt till och faktiskt lyssnat på mig så det har gått bra ändå.

Promenad. Idag var det lite svalare, skönt!

Promenad. Idag var det lite svalare, skönt!

Och eftersom jag varit ledig idag har jag hunnit förbereda en hel del och har därför inte känt mig speciellt stressad. Och tur är väl det för det är för tidigt på veckan för att freaka ut. Jag har fått gjort mycket idag, men samtidigt ingenting. Jag har ringt banken, bokat Holiday Care för ungarna i påsk, vikt tvätt, planerat veckan, gått långpromenad, lagat kyckling och ugnsgrönsaker till middag etc. Men jag har också väldigt högtflygande planer på morgonen, eller redan dagen innan, men när det väl kommer till kritan så orkar jag inte.

Kan hända att det blir samma lunch hela veckan.

Kan hända att det blir samma lunch hela veckan.

Denna veckan har jag sovit kaos igen. Det gör jag ofta de dagarna som leder upp till mensen och de fem eller sex timmar jag får per natt räcker inte för mig. Men även veckor då jag sovit bättre har jag skjutit på saker som bör göras. Vart har min energi gömt sig? Jag har i och för sig alltid haft ganska låg energi men sedan är det ju också så att gör man mycket får man mer gjort. Snöbollen är liksom redan i rullning. Men just nu är det slaskig jäkla blötsnö på den här fronten.

Lyckan i att ha ett eget hus kommer aldrig att bli självklar för mig.

Lyckan i att ha ett eget hus kommer aldrig att tas för given för mig.

FB9B99AE-CE16-49B8-AB3E-390D6D626FBF

Men jag är ganska glad ändå. Ser fram emot påskledighet och svensk sommarsemester. Och mot födelsedagar och Shoalhelg. Samt fyrtioårsfest i Sydney redan denna helg. Så det händer en hel del framöver som livar upp stämningen. Men nu blir det Husdrömmar och choklad. Nästa måndag kanske blötsnön är borta och orken kommer. Låt oss hoppas det.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna