VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Underbyxor.

Och så var lördagen över, men det kan man nog inte klaga på när man haft en riktigt bra dag. Dock så har jag börjat vakna fem varje morgon, istället för mitt vanliga sex. Och råkar man då gå isäng lite innan midnatt så får man inte tillräcklig skönhetssömn i förhållande till vad denna människa behöver. En ekvation som inte går ihop. Men utöver trötthetshuvudvärken har det varit en bra dag.

Det blev mexikanskt till lunch idag igen. Gott!

Det blev mexikanskt till lunch idag igen. Gott!

33ACE714-AE0C-41B0-84DD-6D2CC6A3E302

Vi började med simningen och den var bra, men inget speciellt. B skulle direkt till ett skridskokalas efteråt och började gråta för hon trodde att jag hade glömt hennes trosor (barnen åker till simningen med badkläderna på). ”Jag kan inte gå på kalas utan trosor!”. Men jag visste att jag tagit med dem så när jag gick ut och kollade i bilen så hittade jag dem och fick mig en glad kram av B. Hon hade tights under shorts eftersom de skulle vara i en ishall så avsaknaden av underbyxor kunde ha valt ett värre tillfälle, men nu gick det som sagt bra ändå.

Waggy.

Waggy.

83C3D16A-AF73-4DB1-BC45-642D1D9112FD

Vi åkte från simningen till bensinmacken för lördagsgodis och sedan direkt vidare till Erina och droppade av B på ishallen. Där träffade hon alla sina vänner och följde med dem. Vi hjälpte pappan att bära alla inslagna presenter som dottern fått till bilen. Jag vet inte hur man gör hemma, men här brukar barnen inte öppna paketen på festen. På så sätt slipper man jämförelse och så vidare. T, jag och O åkte vidare till Guzman y Gomez, vår nya lilla favorit och där åt vi en tidig lunch vid tolv. Jag tog tre hårda tacos med köttfärs, sallad osv. samt guacamole och det var riktigt fint som vanligt.

Mysstund ute ikväll.

Mysstund ute ikväll. Vårt träd har börjat blomma med sina lila blommor.

6E6B3EE5-06B1-4F57-8FDA-DB644B3947B9

Därefter tog vi oss en tur till Killcare och Wagstaffe. Vi har inte varit där på ett tag. I det lilla gulliga samlingshus de har där hade de idag en skrivarkurs och där var fullt av folk, mestadels äldre pensionärer, och mycket härlig stämning. Vi köpte varsin glass och tog det lugnt i skuggan. Helt plötsligt var klockan två och B skulle hämtas. Hon hade haft toppenkul och var glad och nöjd. Vi passade på att gå och storhandla så vi har mat till middagar och för matlådor i veckan då T åker till Malaysia tidigt imorgon. Jag har gärna så mycket som möjligt fixat så att jag inte behöver tänka på allt sådant. Det är mycket nog med läxor, uniformer, laga mat, jobba, hämta och lämna osv. Men det brukar gå fint.

T står för tillfället och lagar mat i kalsonger på grund av värmen. Men samtidigt går han in sina nya jobbskor så han ser minst sagt lite rolig ut i finskor med strumpor och kalsonger. Jag har suttit ute en stund och njutit av de sista strålarna och nu har jag flyttat in i soffan och sitter bredvid min halvnakna O som får titta på paddan så här på lördagskvällen. Vi har det lugnt och fint alltså. Nu ska jag bara jobba på att inte vakna klockan fem imorgon också, så blir nog allt bra.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna