VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag klarar det här.

Jag har precis kommit hem från frissan. Det känns verkligen som att jag skrev det väldigt nyligen. Sex veckor har gått fort. Så nu luktar jag gott i håret i några dagar och känner mig lite uppfräschad. Jag hade tänkt köpa en plattång som de säljer där, en ghd heter de tror jag. Men så sa hon priset, $359 (x7 cirka för att få SEK) och då sa jag nej tack. Jag får nog gott köpa en billighetsversion istället.

Morgonkaos.

Morgonkaos.

Hur som helst, dagen har varit galen, det har bara gått i ett. T åkte till Sydney imorse med vår bil så jag fick ta den vita. Och jag var stressad redan när jag satte mig så det tog några gator innan jag lugnat ner mig och kände att ”Men det här klarar jag ju!”. Och det gick, men lite hoppigt blev det allt ibland. Problemet är ju att jag undviker att ta denna bilen och bara gör det när jag måste. Knepet vore ju att istället ta denna bilen varenda gång jag ska ut och köra ett tag framöver. Vi får se om jag orkar ta tag i det eller fortsätter skjuta på det.

Hej på mig.

Hej på mig.

0CC968E8-5F83-40D1-93A8-E666F05B6AC7

Jobbet var fullt upp, jag satt i telefonen mycket av eftermiddagen och försökte få reda på hur man hanterar allt pappersarbete med våra apprentices.. Och när T kom hem med barnen var Ks son B med hem också så då blev det livat. Och sedan var det läxor, träna NAPLAN för B och så snabbt iväg till frissan.

Håret efter.

Håret efter. Mina böckers omslag passar inte min ålder. Men skit i det, jag läser sånt som jag blir glad av. Har inte bestämt mig för om denna är värd min tid ännu dock. Får vänta något kapitel till. 

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.029025034108434156,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Nu är jag redo för helgen. Vi ska bara ha en liten fredag först. Och fredagar gillar ju alla.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna