VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Game Changer.

Om jag kände mig glad och nöjd igår för att jag gjort alla mina övningar, min lunchmeditation etc. under dagen, så var det raka motsatsen idag. Inte ens någon matcha blev det. Det var en sådan där dag när jag tänkte ”Jag ska bara göra klart detta, sen…” Men det där sen kom ju aldrig utan jag bara började med nästa sak och sedan nästa igen.

Riktig CC-Frulle idag med. En rejäl sådan också.

Riktig CC-Frulle idag med. En rejäl sådan också.

Dock var jag vaken vid sex imorse och mediterade, journalade samt gjorde en halvtimme på mitt projekt, så det var inte helt kaos. T, däremot, har åkt som en skottspole idag för att lämna barn på skolan, hämta O och hans kompis efter skolan och sedan lämna sagda kompis ikväll i Terrigal och därefter hämta upp vår dotter som i sin tur varit hos en kompis. Då han ska vara borta i Sydney på möten imorgon (jag får ta bilen med stick, gah!), har möten på fredag när vi andra ska iväg på kalas och sedan åka till Malaysia hela nästa vecka, så erbjöd han sig att vara taxi nu medan han kan. Det tackar jag för.

Det bästa med att jobba hemifrån är att man kan se ut hur man vill på dagarna. Och så fick B hem sin nya skolväska med posten idag. Fin, tycker vi.

Det bästa med att jobba hemifrån är att man kan se ut hur man vill på dagarna. Och så fick B hem sin nya skolväska med posten idag. Fin, tycker vi.

35B2BB05-F404-46D0-B0F3-BAB0D50B496C

Det hade gått bra för B på hennes nationella prov idag. De hade writing och hon hade hittat på någon rejäl historia om pyramiderna i Egypten med hieroglyfer och en massa annat. Jag visste inte ens att hon hade koll på vart pyramiderna ligger. Imorgon har de reading, så därför ligger de och sover fint i tid idag igen. Nu när vi har lärt oss att det faktiskt är möjligt att få dem isäng och lugna i tid så kommer vi verkligen börja vara hårda med det även efter NAPLAN är slut. Det är en game changer när vi vuxna kan reclaima kvällen.

La Niña lärde oss att vara tacksamma över alla de fina, varma dagarna som man förr nästan tog för givet. Älskar.

La Niña lärde oss att vara tacksamma över alla de fina, varma dagarna som man förr nästan tog för givet. Älskar.

CB2FBCED-8E02-4996-8A72-45337D27ABD8

Men nu ska jag bestämma vad det blir för entertainment för mig här den sista timmen innan sängen. T jobbar så valet är mitt och fritt. Jag skulle inte bli förvånad ifall det blir någonting som har med husrenovering att göra…

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna