VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Very Matcha.

Året har kommit igång på riktigt och det är så himla mycket på gång samtidigt. På jobbet kommer det meddelanden, emails, samtal och allt annat på samma gång. T har massor också, möten hit och dit och ska även till Malaysia nästa vecka så han håller på att planera för det.

Frukost.

Frukost.

8F6EB703-1962-42FB-89B4-9A8C2B55B5BC

Och B, hon går nu i trean och då har man nationella prov i engelska (läsning, skrivning respektive grammatik) samt matte. Det börjar med skrivning (heter det ens så?) imorgon och sedan varje del dagarna efter det. Så ikväll blev det till att gå isäng i tid. Prick åtta, vilket inte hör till vanligheterna nu för tiden tyvärr. Dock är det väldigt trevligt för mig och T för det blir så mycket mer tid fritt på kvällen.

Jag och matchan är numera vänner.

Jag och matchan är numera vänner.

Jag har lite PMS, men försöker göra alla rätt för att det inte ska slå över. Jag lägger mig i tid, har gjort övningar tre gånger under dagen för att röra på kroppen, druckit en massa vatten och andas mig ur situationer när jag helst vill säga bitska kommentarer eller skrika. Det har fungerat ganska bra än så länge, men jag får kämpa på några dagar till.

O har gjort ett mönster av sina kinetic pearls.

O har gjort ett mönster av sina kinetic pearls. (Magnetiska små pärlor.)

86B66426-2935-4651-81FE-CDE4C67008B8 BD920556-690E-4022-926E-48D30A38D0EE

Vi har haft lite otur de senaste nätterna för i förrgår natt gick brandlarmet till synes utan anledning och inatt ringde någon från Sverige på Ts telefon. Han hade den på ljudlös (som tur var för annars hade jag haft problem med att inte skrika), men det ringde ändå genom iPaden i köket som är kopplad till hans tele. Så det var bara till att sätta på sömnmeditation och försöka tvinga sig tillbaka till sömn båda nätterna. Inatt blir det förhoppningsvis en tyst natt hela vägen igenom.

B fick fluffy slime med sig hem idag. Häftig konsistens och inte så kladdig som vanlig slime. Det gillar mamma.

B fick fluffy slime med sig hem idag. Häftig konsistens och inte så kladdig som vanlig slime. Det gillar mamma.

Men nu blir det choklad framför Husdrömmar. De är tydligen på vackra Västkusten, där vi brukar vara på somrarna också så det ska bli skoj att se och få njuta av vackra hus och miljöer.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna