VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett säkert kort.

Jag är lite tråkig ibland. Men nej, det stämmer ju inte alls för jag är skitrolig (och behöver man ens säga det så stämmer ju inte det heller). Men det jag skulle komma till är att jag älskar rutiner. Jag älskar äventyr och resor, att se nya ställen och träffa nya människor också, men mina rutiner sitter hårt. Och då pratar jag inte om min morgonrutin osv.

North Avoca. Som vanligt.

North Avoca. Som vanligt.

3EB10F1F-453E-4561-A150-7E9369A486D9 5CCD3844-C588-42B3-8634-A424FCE333D9

Jag syftar på det faktum att jag alltid beställer samma meal när jag går på McDonalds, att jag hittar min favoritväg till skolan eller gymmet eller vart det än är och så håller jag fast vid den. Jag möblerar aldrig om. Fattar liksom inte grejen. Man ställer ju möblerna där de är finast och passar bäst så varför ska man då ändra och göra det sämre?

Kom hem och åt frukost.

Kom hem och åt frukost. Ja, jag läser om min fantastiska bok igen direkt efteråt. Repetition. Rutiner.

K och jag går alltid samma runda i North Avoca på söndagarna. Nu har hon börjat tröttna och föreslår andra ställen, och det måste jag ju snart gå med på men jag vill egentligen inte. Allt det handlar om är att jag undermedvetet hoppas på att jag ska få den där känslan som jag hade första gången något bra hände. Som en knarkare jagar jag kicken. Pirret i magen i morgonsolen i North Avoca. Den där ”Gud så gott!” när man valt den speciella pizzan osv. Och rädslan för att bli besviken om man skulle avvika från mönstret och prova någonting annat.

Jag och barnen hängde i Terrigal medan T var hemma, trött från festen igår och inatt.

Jag och barnen hängde i Terrigal medan T var hemma, trött från festen igår och inatt.

CEB6D21C-0C60-4712-A510-A92252621E34 D80FB3E3-B3CA-423D-9B19-D5A41841A17C

Anledningen till att jag började fundera på allt det här är att jag tittade på filmen Faraway på Netflix igår. Och jag älskade den! Den var så fin, rolig och härlig bara. Och jag kände att jag vill att T ska få uppleva den också. Så jag berättade att jag tänkt att vi skulle se den ikväll. Varpå han säger ”Men, såg inte du den igår?” Och jag fattar knappt frågan för vad spelar det ens för roll? Om man visste hur många gånger jag såg Dirty Dancing i min ungdom så skulle man bli mörkrädd. Och när jag sedan var lite äldre blev det Sökarna gång på gång.

Vi köpte randomly tre svampar i filt i en liten butik.

Vi köpte randomly tre svampar i filt i en liten butik.

C1C8477F-12E3-4937-9E32-3742119DE395
Sånger går på repeat år efter år och jag har ju bokat samma Airbnb i Shoal Bay som förra året till oss nu i maj. Så jag är skitrolig. Jag lovar. Man vet i alla fall vad man får. Och det kan ju vara bra det med. Ett säkert kort så att säga.

/CC


Kommentarer


 1. Lisa 13 mars, 2023 on 20:36 Svara

  Tack för filmtipset. Faraway va riktigt bra 😃 Precis vad jag behövde idag. Tårar rann, men det blev också skratt och varmt i hjärtat. Plus vackra miljöer, nu vill jag åka till Kroatien 🇭🇷🤗

  Kram L

  • sydneymamman 14 mars, 2023 on 11:16 Svara

   Hej L!

   Men vad roligt!! Visst är den bra! Både mysig, rolig och vacker så det förslår. Jag har sett den två gånger nu för jag var ju tvungen att visa den för T med🙂 En riktig pärla! Kul att du också gillade den.

   Haha, men eller hur! Jag får hålla mig för att inte råka börja leta efter hus till salu i Kroatien😉

   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna