VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Knappast mitt fel.

Idag är det måndag och på måndagar är jag ju ledig. Idag var det en riktigt bra ledig dag och jag tog mig till gymmet för omgång nummer två sedan jag började i torsdags. Det var ben som gällde idag och jag hade ett riktigt bra pass.

Frulle.

Frulle.

Men när jag var klar och skulle åka hem så  svängde bilen inte höger i rondellen som den borde. Den åkte istället rakt fram över gatan till Erina Fair. Det kan knappast vara mitt fel. Och där råkade jag köpa ett par sandaler, två stycken shorts (ett par träningsshorts och ett par mjukisshorts att ha hemma), en rashie till O och sminkborttagning då min tagit slut.

O drog nästan av Ts byxor.

O drog nästan av Ts byxor.

9C34B058-B751-4E46-981D-090E791DA7FA

Fyra timmar efter jag åkt kom jag hem igen. Vi hade B, Os kompis, hemma hos oss idag och T hade alltså fått jobba och ta hand om tre barn medan jag roade mig. Men det hade gått bra och det var jag värd, tycker jag.

Jag gymmade och shoppade medan T var hemma med kidsen.

Jag gymmade och shoppade medan T var hemma med kidsen.

86944549-BDFB-421B-B6F9-F533B8FA036A

När jag provade sandalerna för att köpa dem så fick jag en sådan enorm beslutsångest. Den som bestämde hur jag skulle se ut bestämde att min vänsterfot skulle vara nästan en hel storlek större än min högerfot. Jag vet att de flesta har olika fötter, men jag skulle alltså behöva köpa en sko i 39 och en i 40. Som tur är så ser man inte direkt någon skillnad när man tittar på fötterna. Och jag kunde bara inte bestämma om jag skulle köpa skorna så att en ser lite för liten ut eller så att en ser stor ut. Det blev storlek 39, vi får se om jag kommer ångra det. Annars kanske man kan slipa av några millimeter, det vore ju smidigt.

Vilkenstorlek?! Gah!

Vilken storlek?! Gah!

Det zoommöte som skulle hållas med min kurs imorse klockan tre flyttades och är imorgon bitti klockan fyra istället. Tur för mig för jag satte inte klockan inatt eftersom jag haft tre katastrofdåliga nätter och behövde sömn. Men nu har jag alltså chansen. Det är bara det att det är så svårt att ställa tiden rätt i kroppen igen efteråt. Men jag satsar på att gå upp 3.45am imorgon. Jag går alltid därifrån med inspiration och lyckokänsla, så det brukar vara värt det med råge.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna