VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Time to Beast.

Jag gjorde det!

Jag tog mig fanimej till gymmet efter mer eller mindre ett halvår av att ha skytt det som pesten. Sist jag var där var nog när jag låste in väskan med bilnyckeln och allt i skåpet och fick ta taxi hem för att hämta Ts nycklar och samma taxi tillbaka. Då är det inte konstigt att den där motivationen som redan tröt blev ännu trötigare. Nytt ord för övrigt.

Men precis så.

Men precis så. Denna hälsas man av i omklädningsrummet.

Jag har tidigare delat med mig av att jag är i den största träningssvackan som jag varit i på drygt tio år (då räknar jag inte med graviditeter kantade av morgonillamående dygnet runt etc., men man fattar). Det är dock konstigt, för allt annat funkar. Allt utom mat och träning. Alla mina meditationer, journaling, kursen och what not. Fast nu när jag tänker på det så är det kanske det som är själva orsaken. Att jag fokuserar på så mycket annat att det liksom inte finns plats till allt.

Jag kanske mest var en bebis-beast idag, men det räknas också.

Jag kanske mest var en bebis-beast idag, men det räknas också.

Och sedan ska man ju inte ropa hej för tidigt, jag har verkligen bara varit på gymmet en enda gång. Och den gången räknas ju som noll om jag inte tar mig hit snart igen. Gör jag det, och det är planen, så blir det hela två gånger. På måndag blir det för nu är det dags att skärpa sig. Nu orkar jag inte vara tung i kroppen längre. Dock har jag sedan förra veckan gjort övningar under arbetsdagen igen två – tre gånger om dagen (20 squats, 1,5 min planka, 50 tåhöjningar med axelhöjningar, 20 armhävningar på knäna och 10 på fötterna) och det känns som att det har hjälpt för jag kände mig inte skitsvag idag.

B på väg till övernattning hos kompis.

B på väg till övernattning hos kompis.

B sover hos sin kompis inatt. Hon har just kommit hem från Thailand och båda var så glada att träffas igen. Så det blir lugnt och skönt ikväll. Kanske har O redan lagt sig när jag kommer hem. Vi avslutade Huss igår och idag ska vi börja på säsong 8 av Morden i Sandhamn. Vi gillar tydligen svenska polisserier. Men jag sitter i bilen på gymparkeringen, helt enkelt för att mina ben kändes för trötta för att trycka på gaspedalen. Det kanske är ett tecken på att jag borde träna lite mer.

Barnen hinner med mycket när de är hemma hela dagen medan vi jobbar.

Barnen hinner med mycket när de är hemma hela dagen medan vi jobbar.

Men man måste ju börja någonstans och börjat är precis det jag har gjort idag. Go me!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna