VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svettigt!

Idag har det varit så varmt så att jag har svettats i knävecken. Men först vid lunchtid kom jag på att jag ju kunde sätta på takfläkten (hade helt glömt den på morgonen, inte jättesmart) och då blev det lite bättre. T kom in till mig då och då, hans kontor ligger på solsidan och han visste inte vart han skulle ta vägen så varm han var. Så vi planerade att vi skulle åka till stranden efter vi hämtat ungarna vid halv sex ikväll, för ett dopp. Men då hade det mulnat på och plötsligt var man inte alls lika sugen längre. Så kan det gå.

När jag vaknade imorse var himlen klarblå och så var det små fluffiga, rosa moln som for runt. Det gjorde mig så glad.

När jag vaknade imorse var himlen klarblå och så var det små fluffiga rosa moln som for runt. Det gjorde mig så glad.

5F45390A-45DC-4606-A631-4B8E66708252 16D8BE0A-969C-4186-98D6-AB9EA7D01237

Det har varit en bra dag, en bra vecka till och med med, med sol och glatt humör. Jag börjar känna att det inte är så långt kvar tills vi äntligen får komma hem till Sverige. Vi planerar att åka i juli, vi måste rätta oss efter barnens skollov (vilket vi förlänger lite) och förhoppningsvis vara borta i fyra veckor. Än är ingenting klart, biljetterna ligger fortfarande på ungefär 50% mer än vad vi är vana vid, men hoppet finns kvar.

Billie och mamma.

Billie och mamma. Och röd curry till lunch. Till middag med för den delen.

A16CACA8-F63E-4560-9A26-EA033FA8221C C2D17671-97A7-4FD8-8B80-AC63B2D55B39

Vi har inte varit hemma sedan 2019, så det blir fyra år som vi inte har träffat mina föräldrar, min syster med familj, Ts syster med familj och kompisar. En av mina bästa vänner träffade jag inte 2019 då han var utomlands, så där blir det fem hela år. Galet vad tiden har sprungit iväg. Sedan vi fick barn bestämde vi att vi ska åka hem varje år, innan åkte vi varannat, men sedan kom Covid och så köpte vi huset och då hade vi helt enkelt inte pengar över nog att motivera en hemresa. Men nu måste det ske! Vi kommer inte att boka än på ett tag hur som helst, men spara och planera börjar vi med nu.

Olika avslappningspauser under kvällen.

Olika avslappningspauser under kvällen.

586BED1A-FF06-41A6-8B50-66DB784427AF CB0A1915-D8A6-4658-9C71-62F60693E269

Jag har av någon anledning precis tittat på en julvlogg. Fråga mig inte varför, men den var supermysig. Och nu blir det ännu en middag i form av röd curry med kyckling framför sista avsnittet av Huss. Synd att den är slut, men det kommer säkert fler säsonger med tanke på hur de har lagt upp det. Men nu, innan dess, så blir det att natta ungar.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 18 januari, 2023 on 14:33 Svara

  Hallojsan! Jag förstår att ni längtar hem och speciellt nu med barnen så de får se Sverige och träffa sina släktingar. Nu har ni något att se fram emot och tiden den springer ju iväg så snart är det juli även om jag gärna stoppar tiden i april/maj så man hinner njuta lite. Just nu är det inget toppenväder, väldigt mycket av och på med vintern, mest av. Det gör mig inte så mycket då jag inga småbarn har men det blir så halt när regnet fryser.
  Ha det så gott, kramar Camilla

  • sydneymamman 19 januari, 2023 on 11:15 Svara

   Hej C!
   Ja, precis så! Det känns så himla roligt, men ändå lite overkligt på något sätt eftersom vi varit så inlåsta under Covid och inte rest hem/utomlands sedan dess.

   Jag håller med, vår och försommar är toppen. Jag låter er ha en lång och härlig sådan först och hoppas på en härlig sommar när vi kommer hem också🙂

   Skönt att du har det bra trots väder. Men halka är inte roligt alls, håller med.

   Ha det fint!
   Massa kramar,
   CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna