VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glad för imorgon!

Morgonen var alltså härlig och gårdagskvällen riktigt lyckad. Och jag har klarat mig bra på mina 3,5 timmars sömn idag, men jag somnade faktiskt en stund på vägen hem i bilen.

Lite av utsikten från balkongen.

Lite av utsikten från balkongen.

När alla hade kommit upp imorse så gick vi upp på taket och alla (utom jag) badade i poolen. Det var ganska häftigt att sitta där uppe på en solstol i skuggan och titta på de höga skyskraporna alltmedan barnen, T och K badade i den långa poolen framför mig. Jag förstår att våra vänner vill bo så där mitt i smeten i något år av sina liv. Dock är det bara tillfälligt för de flyttar snart tillbaka till sin lägenhet, vilken de har haft uthyrd medan de bott i England och rest en del.

Och uppe på taket såg det ut så här.

Och uppe på taket såg det ut så här.

När vi hade städat lägenheten efter oss så åkte vi hem, köpte sushi till lunch och väl hemma har jag packat upp samt börjat packa ned igen. Jag har matat ungar och sett till att de duschat och kommit isäng och så har jag plockat ner julen. Lite synd, men allt känns bara dammigt så här efter jul, tycker jag. Dessutom åker vi ju imorgon och är borta en vecka och jag kan bara tänka mig att granen skulle ha flyttat ner på golvet under den tiden.

Sydney Harbour Bridge.

Sydney Harbour Bridge.

076D72BC-340F-47F0-9D01-94F504175619

T har varit och lämnat Pepper och Patch, aka marsvinen, hos K och barnen och där ska de få bo i veckan så att de har någon som tar hand om dem. Det är vi väldigt tacksamma över samtidigt som pojkarna verkar vara glada över att få ha husdjur ett tag. Nu ska jag och T äta en tallrik sill som blivit över från jul framför ett avsnitt av Husdrömmar Sicilien. Det är så lagom längd på de avsnitten när man måste är skynda sig isäng.

Skönt att landa hemma en stund.

Skönt att landa hemma en stund.

E78B971D-5435-450C-A32C-0EFD4BC937CA

Crescent Head och riktig semester imorgon, here we come!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna