VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Missförståndsilska.

Idag har det varit en fantastisk Instagram-dag. Ifall jag hade varit en sådan som postar dagligen på IG, vill säga. Vi har varit på fina ställen och det har varit toppenväder. Man hade lätt kunnat lägga upp en riktigt avundsvärd bild.

Medan jag fortfarande var vid gott mod.

Medan jag fortfarande var vid gott mod.

Men då hade jag ljugit, för idag har jag varit jättearg, besviken och ledsen. Fast dagen började fint. Vi hade med vilje inte bokat något idag utan ville ta en lugn dag med en lugn morgon. Vi låg i sängen till nio. Jag vaknade sex som vanligt såklart, men jag läste min bok, mediterade etc. Sedan åt vi en lång frukost på altanen utan att alls behöva stressa. Vi körde till Burbank, handelsträdgården här borta och tittade på växter till vår fulrabatt nere i trädgården. Den som ligger längst bak mot grannarna. Vi köpte inget ännu då vi måste bestämma oss, men jag fyndade lite småtallrikar och en halvful skål som gav mig feeling.

Dagens fynd.

Dagens fynd.

9CD3F234-F7E3-4295-9A05-94A2B088B0C6

Men när vi var på väg till Wagstaffe så gick det utför. Vi stannade i byn innan, Killcare för att köpa lunch. Och det var inget jättestort som hände, men T var trött och varm och varenda ställe vi gick till, varenda maträtt jag föreslog slog han bara ner och var allmänt otrevlig. Vi hade ett typiskt manligt/kvinnligt kommunikationsmissförstånd där jag kände det som att jag inte fick bestämma vad jag skulle äta till lunch utan att alla skulle äta det T hade bestämt. Jag kände mig överkörd och missförstådd. Det var såklart inte så han menade, men allt blev bara fel.

Sur i Wagstaffe.

Sur i Wagstaffe.

8EB23A07-8142-474F-AA91-D9B30C813191

Vi har ju varit tillsammans så länge så att oftast plockar vi upp vad den andra menar, men ibland, som denna gång, blir det fel. Särskilt när man som sagt är trött, varm och hungrig. Det slutade i alla fall med att jag tappade det, bara ville hem och krypa under täcket och vara ifred. Men inte förrän vi åkt vidare till Wagstaffe, hade ätit vitt bröd med salami och yoghurt (för övrigt inte det varken jag eller T egentligen ville ha), barnen badat osv.

Hör hamnade jag sedan i min ensamhet och då kändes allt bättre.

Här hamnade jag sedan i min ensamhet och då kändes allt bättre.

Vi åkte hem och de lämnade av mig för att åka och handla, flyga drone och åka till skateparken. Det var det absolut bästa för dagen. Jag myste hemma själv med min bok och somnade även en stund helt utmattad efter sena kvällar på sistone men där jag ändå vaknar sex morgonen efter. En dag som alltså borde ha varit bättre och man blir lite arg på sig själv för att man inte bara kan vända humör och tankar och istället slösar bort halva dagen på ilska. Men så får det vara ibland. Vi har pratat igenom det nu och förstår varandra.

Middag.

Middag.

58B0934F-88FD-4571-ACFD-F5787E3C2783

Det är en ny dag imorgon igen. För övrigt den sista på året 2022. Då verkar det onödigt att vara arg.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna