VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Få tinnitus?

En mamma på dagis berättade att hon hade hittat en orm hemma i sitt hus idag. Hon visste inte vad det var för någon, men den var ganska stor och hon hade varit tvungen att ringa till ormkillarna, de som kommer och tar bort giftiga djur hos en. Det hade gått bra och nu är ormen omhändertagen, men hon var fortfarande ganska skärrad när jag mötte henne. Så kan det gå. Jag kan knappt tänka mig hur jag skulle ha reagerat ifall den där stora ormen som vi hade vilandes i trädgården förra året (eller var det i början av detta?) skulle ha varit inomhus. Inte för att jag är rädd för ormar som så, men man vill helst inte ha dem i sitt privata space. Och så är det ju överraskningsmomentet som inte är så roligt.

1EC894AD-C90B-4B37-8B6B-84CE5EF3BDAE

Jag matchar alltid min frukost med min bok.

Jag matchar alltid min frukost med min bok.

När det gäller min utmaning med att inte klaga, prata skit eller vara negativ i 21 dagar så går det fortfarande sådär. Idag tänkte jag att jag hade varit jätteduktig, men insåg att barnen hade varit hemma kanske 1,5 timme på morgonen och sedan hade jag varit själv hela dagen. Inte helt svårt att inte klaga när man är själv och inte pratar. För senare ikväll fick jag byta arm på armbandet en gång, men en gång på en dag är ändå rekord! Fastän jag mest varit tyst.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.033120079836573169,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Imorgon klockan fem på morgonen har jag ett möte med min kurs så det blir att ställa klockan på 4.30am. Lagom. Och nu har jag lite läxa att göra, så ikväll blir det inget tv-tittande. Kanske lika bra det med tanke på den pajade volymen och att det är som att någon skriker en i örat hela tiden. Fast Netflix är lite bättre. Ända tills det kommer en låt eller något ljud. Jag hoppas verkligen att T kan fixa problemet när han kommer hem på lördag så att vi alla slipper få tinnitus.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna