VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glada nyheter!

Idag gjorde jag så äntligen någonting som jag tänkt på i flera år. Efter att jag hade släppt av ungarna på skola och dagis så åkte jag till Erina och klockan tio hade jag tid på en laser surgery- klinik. Inte för själva operationen alltså, men för att ta första steget och se ifall det hade fungerat för mig att operera mig. Och det hade det!

Frukost inne eftersom att det har för varmt ute, trots att klockan bara var åtta.

Frukost inne eftersom att det var för varmt ute, trots att klockan bara var åtta.

980EE2A7-6918-4DE5-8A42-38121E8EC500 1F8B8683-470A-42B1-9867-EF79C9866F70

Jag är tydligen en bra kandidat, trots att jag är över 40, och hon ville boka in mig för operation redan nästa vecka. Sakta i backarna! Så redo är jag inte. Jag måste researcha lite mer, få det att passa in med jobbet och framförallt spara ihop $5,500. För det är vad det kommer att kosta för båda ögonen, ett helt rimligt pris för att förbättra sin livskvalitet ifall man frågar mig. Så innan 2023 är över så är det jag som har nya ögon. Sedan det där med att de gör hål i hornhinnan och lyfter på en flärp etc., det väljer jag att inte tänka på. Ögon är det värsta stället att pilla, tycker jag.

När T är borta blir det lite extra gott i lunchlådan.

När T är borta blir det lite extra gott i lunchlådan.

När jag kom hem igen så planerade jag veckan, betalade ännu ett skolevent och gjorde lite mer måsten. Sedan satte jag mig med min nya kurs i två timmar. Japp, jag har hoppat på ännu en. Det kan inte vara så himla roligt att höra när jag berättar om mina kurser hela tiden, men det handlar i alla fall om att jag ska få ännu mer kunskap och stöd för att ta mig dit jag vill komma. Och det är skitroligt! Om än mycket att göra.

Jag satt med kursen och sedan gick jag ut i hettan.

Jag satt med kursen och sedan gick jag ut i hettan.

54E9E9BD-8804-4B54-AFBA-7DD49BA8FA95

Det har varit 28 grader varmt och tryckande hetta hela dagen, så när jag väl kom mig ut på promenad framåt halv fyra så var det fortfarande otroligt varmt och tryckande hetta. Men jag hade tur för minuten jag kom hem igen kom ett åskoväder och det började ösa ner. Så jag slapp det värsta av vädret och kunde gömma mig inne istället.

Julpynt.

Julpynt.

40C9FDC0-47B5-471C-B072-4E3F5F8C1785

Nu har O somnat i mitt knä här i soffan och jag ska bära in honom till sin säng så att jag kan ta mig en bit choklad samt byta plats på Elf on the Shelf innan jag glömmer det för kvällen. Det har varit en bra ledig dag och framförallt är jag glad för att jag har tagit tag i någonting som jag skulle gjort för tjugo år sedan. Men jag gör det nu. Och det är den näst bästa tiden.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna