VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommarlov.

När T lämnade oss för att åka till Malaysia på konferens imorse så var klockan halv åtta. Och då hade vi redan hunnit äta en (spartansk) andra advent-frukost ute på altanen.

Vi sa hej då till T och firade sedan andra advent själva, barnen och jag.

Vi sa hej då till T och firade sedan andra advent själva, barnen och jag.

95434396-4C62-4260-894B-FBECED056F24 BD5E3A38-5E7F-46DE-93DA-BED5ACFC055D

Hur som helst så skulle jag gå tillbaka och lägga mig igen för att läsa en stund, men jag tänkte bara dammsuga upp någon smula i köket. Denna smula blev till slut att jag dammsög hela huset. Denna dammsugning ledde till att O, som satt framför TVn i vardagsrummet, höjde TVn till högsta volym för att höra vad som sades. Och vad hände sedan? Jo, när jag gick tillbaka till honom efter att ha stängt av dammsugaren och sa att nu kan du sänka igen, jag är klar, så gick det inte.

Det blev även lunch i Erina.

Det blev även lunch i Erina.

D79D73BE-A4E3-4747-B972-067992EA5E95

TVn är fast på högsta volymen och det går bara inte att sänka. Alla andra knappar fungerar, men inte volymen. Jag har testat allt. Såklart har jag stängt av, dragit ut sladden och startat om. Jag har googlat och pillat en massa, men det finns ingenting som hjälper. Så nu sitter jag här och tittar på julfilm på högsta volym. Haha! Detta hände alltså fem minuter efter det att T gått hemifrån. Inte för att jag är helt tappad när det gäller sådant här, men han brukar ändå vara den som tar tag i det.

I eftermiddags blev det utehäng.

I eftermiddags blev det utehäng.

1C6CB2A9-1D13-498B-B4CB-F626D6994F20 AB785491-CE47-41EB-A91B-B5CC30C6D725

Utöver det lilla missödet har det varit en bra dag. Jag låg ganska länge och läste imorse och barnen tittade på iPaden, stackarna för den har en totalt pixlig och missfärgad bild, men efter lite snacks åkte vi till Erina Fair och gick i affärer. Vi skulle bland annat köpa underkläder till båda barnen då de växt ur alla sina och så behövde vi veckohandla mat. Jag gick även till skräddaren för att se ifall de kan sy om den där fina klänningen som jag köpte på Adoore för några månader sedan men som mina tuttar ramlar ut ur. Och de sa att de kan fixa någonting bara jag bestämmer hur jag vill att den ska se ut. Så jag ska googla runt och kolla.

Ikväll har vi spelat kort, suttit på altanen, lekt i trädgården och förberett för en till vecka som börjar imorgon. Men både jag och B slutar om två veckor och O om tre. Sedan är det sommarlov! Jag älskar att ha riktigt bra saker precis framför mig. Det är nästan ännu bättre än att vara mitt i dem. För då är det inte lika nära till slutet.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna