VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När det går fel.

Det är svårt att inte tänka att universum har något emot en när man har suttit länge och väl och skrivit ihop ett fint email till de anställda för att bjuda in till jobbets julfest, men det inte går som planerat.  Jag hade satt in stämningsfulla bilder, använt granar som bullet points osv. Jag hade även lagt in länkar till hemsidan för stället vi ska vara på, länkar och en bild av kartan på vart det ligger osv. Och när jag skickade det till mig själv samt chefen som test så gick det hur bra som helst, men när jag sedan skickade ut det på riktigt så försvann bilderna. Gah! Så de såg bara texten och så en massa små rutor med ett rött kryss i. Kul. Chefen är nog stolt över mig.

Ljuset ikväll…

Ljuset ikväll…

Det spelar egentligen ingen roll att bilderna strulade och dessutom skickade jag mailet en gång till strax därefter med fungerande bilder och en liten kommentar. Men ändå! Det känns tråkigt när man har spenderat tid och gjort fint och så känns det som att de på andra sidan sitter och undrar om man inte i alla fall hade kunnat lägga lite tid på att ha bilder som fungerar. Ja ja, det är verkligen i-landsproblem, men ett exempel på sådana händelser som jag gärna hade varit utan. Som paper cuts ungefär, de är så små men så himla störiga ändå.

Lilleman.

Lilleman.

Det jag skulle komma till är att det här Duktig flicka- syndromet så många av oss i Sverige växer upp med sitter så jäkla hårt inpräntat i en. Vid minsta lilla felsteg, som detta ovan, så känner man sig värdelös som människa. Egentligen är det ju så att det är ens handling, ens prestation som kanske kunde varit bättre, men det inser man oftast inte. Istället sitter man och tänker att allt är över och förbi. Så nu har i alla fall jag tröttnat på detta och ska försöka att inte bry mig så himla mycket om småsaker!

Två rumpnissar.

Två rumpnissar.

Nog om det nu. Idag skickade jag in min vision board till min kurs, vilken börjar imorgon i USA så det blir lördag här. Jag vet i och för sig inte riktigt vad jag har gett mig in på eftersom att T åker till Malaysia på söndag morgon så jag är gräsänka och singelmorsa hela nästa vecka. Så det blir (mer än) fulltidsjobb, ta hand om barn, laga mat, handla, göra kurs och allt annat. Men nej, jag menar inte att klaga för jag tycker ju att detta är skitkul. Och hade jag klagat så hade jag fått byta hand på armbandet och det vill vi ju inte.

Jag har för övrigt fortfarande inte klarat en enda dag. Det går bra nu.

/CC


Kommentarer


 1. Annika K 1 december, 2022 on 18:24 Svara

  Handla o göra storkok innan maken åker?
  Underlättar för dig under veckan :)

  • sydneymamman 3 december, 2022 on 12:17 Svara

   Hej A!
   Ja, det borde vi verkligen ha gjort! Men vi valde att åka på heldagsutflykt istället😊 Men jag får fixa något imorgon inför veckan. Det löser sig.
   Tack för tips!
   Kram

   • Annika K 4 december, 2022 on 10:36 Svara

    Heldagsutflykt är mysigare :)
    Hoppas du får en härlig vecka 🌸

    • sydneymamman 4 december, 2022 on 12:03 Svara

     Hej A!

     Ja, det är ju det😊 Svårt att prioritera någonting som inte alls är lika roligt.
     Tack så mycket, du med!

     Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna