VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tycka vad man vill.

Klockan är nio och jag har spenderat timmarna efter jobbet med att göra en Manifest Board eller Vision Board. Jag som jobbar inom ekonomi har ingen som helst kunskap om sådant, men jag tittade på en YouTube-video där någon tog bilder från Pinterest och lade in i Canva. Så det gjorde jag också. Och så lekte jag runt lite. Låt mig säga detta- det är addictive! Jag är i stort sett klar, men behöver titta på den imorgon igen med fräscha ögon.

Jag tycker att jag ser ut som helt olika människor beroende på hur jag har håret och om jag har glasögonen på mig eller inte. Detta är när jag är lite halvtant. Men det kan ju vara roligt det med.

Jag tycker att jag ser ut som helt olika människor beroende på hur jag har håret och om jag har glasögonen på mig eller inte. Detta är när jag är lite halvtant. Men det kan ju vara roligt det med.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.018967346349034742,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Jag har länge tänkt göra en vision board för att ha både digitalt som nu, men också för att sätta upp på väggen ovanför skrivbordet. Man får tycka vad man vill om sådant här, man får tycka vad man vill om vad som helst för den delen, men jag tror absolut att det kan hjälpa en att nå dit man vill. Inte för att det kommer någon konstig magisk kraft och ger en det man vill ha, utan helt enkelt för att man ser det konstant, börjar då tänka mer i de banorna och tar undermedvetet och medvetet oftare beslut som dras åt det håll man vill. Och ifall det inte fungerar? Då har jag i alla fall haft roligt under tiden.

Ute var jag inte mycket idag. Men ute är fint.

Ute var jag inte mycket idag. Men ute var fint.

8E56F55D-83B0-408E-A8BD-45F533AD49AA

Dagen har gått fort och jag vet inte vad jag har gjort annat än att jobba och så detta pyssel då. Men vi har riktigt kommit in i Agent Hamilton så nu blir det middag framför TVn i vanlig ordning för att se vad de nu ska hitta på. Därefter blir det sängen och torsdag. Det går fort när man har roligt!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna