VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Graduation Party.

Ikväll har vi varit på Os Graduation Party på förskolan. Han ska fortfarande gå dit i några veckor till, men idag hade de bjudit dit oss familjer för en liten show. De hade alla svarta examensuniformer, sådana som man har i USA, och de var söta som socker. De sjöng och dansade till tre olika låtar och O stod längst bak och was loving life. Hjärtat smälte lite. Han har faktiskt gått där i tre hela år nu. Sedan fick de en liten påse med sig hem med saker de tillverkat och ritat under året samt en lyxig cupcake vardera. O var inte lite glad för just cupcaken. Bless.

Frukost och lunch. Japp, jag äter mycket riskakor.

Frukost och lunch. Japp, jag äter mycket riskakor. Tonfiskröra nedan. 

52EA05A6-C6E6-42D4-B76F-0630DDDF35E6

Jag har haft en bra dag i övrigt med, solen var framme igen och jag har haft en ganska bra dag jobbmässigt också. Då och då under fina dagar går jag ut och bara ställer mig på altanen, tittar ut över havet och naturen (och husen, haha) och bara andas och njuter. Jag har fortfarande inte bott här en enda dag utan att tänka för mig själv hur tacksam jag är för vårt turkosa hus som är så ljust och snällt mot oss. Det är fantastiskt skönt att älska vart man bor, det gjorde jag inte när vi bodde i vårt hyreshus i Terrigal. Det var för mörkt och opersonligt för mig.

En stolt liten O. Och B har simskola varje dag i två veckor på skolan. Hon kommer bli proffs snart.

En stolt liten O. Och B har simskola varje dag i två veckor på skolan. Hon kommer bli proffs snart.

16BF5CCE-13DB-4970-8328-C4AAA22350F0 C09F8EF2-2D7D-43EC-92B0-D23BF9676CC3
Ikväll åt vi tacos och det var riktigt gott, vi har nämligen inte ätit det på ett tag. Och när det gäller mitt armband måste jag nog säga att det inte går bra direkt, men det går bättre. Idag har jag bara bytt hand tre gånger, tror jag. Snart så händer det! Att det går en hel dag utan att jag klagar, säger negativa kommentarer eller pratar skit om någon. Än finns det hopp!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna