VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oanvänt liv.

Idag är det lördag och dagen har varit bra, men inte så mycket mer. Jag, och säkert många med mig, känner liksom att livet bara far förbi oanvänt när man är sjuk. Även om jag mår ganska bra så har jag inte energi att göra någonting ordentligt. Plus att jag inte kunde följa med till simningen osv. med aktiv Covid.

De där bambubuskarna borde få sig en värdig begravning.

De där bambubuskarna borde få sig en värdig begravning.

A301563B-66F4-47B3-B020-75D3F68C1A3A 30F8A33F-CD71-444B-AE65-2FAD05A48C57

Hur som helst så fick jag ha det lite lugnt och skönt imorse när de andra åkt. Eller, lugnt och skönt består ofta av hushållssysslor, och idag var det diskmaskinen som behövde tömmas och fyllas och en himla massa ren tvätt som behövde vikas. Men det var skönt när det var gjort. De andra tog tid på sig att komma hem, de var inte tillbaka förrän efter tolv, och då åt vi sillmackor på altanen (bara vi vuxna, barnen fick burgare) och sedan åkte vi en runda.

Bilpromenad och en spindel som ungarna tog kort på.

Bilpromenad och en spindel som ungarna tog kort på vid studsmattan.

6ED079B2-8C9D-4CDB-B1A0-9D603871BB38

It’s beginning to look a lot like Xmas.

It’s beginning to look a lot like Xmas. (Vi ska köpa sladdhållare imorgon).

41628A46-C8CC-4DBD-8924-60EAB242F20C

Vi åkte norrut, men tog mest bilpromenader då ungarna somnade i bilen och jag var hängig. Men vi åkte på en del ställen vi inte varit på tidigare och jag och T fick några bra samtal för oss själva. När vi kom hem vilade vi en stund och nu ikväll har vi hängt upp julstjärnor och tagit upp ljusstaken för första advent imorgon. Och nu står T och steker dumplings som vi ska äta framför en julfilm som jag har tvingat T att se. Nu börjar den, den där tiden när jag tittar på en miljon julfilmer för att trycka in julkänslan i kroppen i detta varma land.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna