VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjatter osv.

Det har varit fullt upp idag. Eftersom T har The ’vid så har jag fått lämna och hämta på förskola och skola och då jag hade klipptid kvart över fem också så blev det tight. Men det gick det med och till slut blev jag ändå bara fem minuter sen.

Lite mat.

Lite mat.

FB45E35B-38FE-4D3E-8D00-BE4DF511AA7B

På salongen är det som en annan värld. Stressen från tidigare blev som bortblåst, jag blev serverad pizza, en kopp te (hade tagit vin om jag inte körde bil) och en liten kaka. Tjejerna som jobbar där tjattrade på som vanligt och alla är kompisar med alla och skrattar och har det bra. Och så blir man fin i håret också på köpet. Eller, köpet och köpet, det kostar ju en slant men så får det vara.

Fräscht hår.

Fräscht hår.

Imorgon fyller jag 42 år och det passar bra att fylla år på en fredag, tycker jag. En glad dag blir ännu gladare. Just imorgon kommer det inte ske så mycket eftersom att det är en jobbdag, men jag ska försöka sluta lite tidigare och hämta barnen innan så vi kan äta gott och umgås. På lördag ska vi åka på utflykt är tanken, men jag har inte bestämt mig för vart jag vill åka ännu. Kanske blir det Newcastle. Och på söndag blir det hotellnatt i Sydney.

Turkosa huset.

Turkosa huset.

T måste såklart bli frisk först, men han mår ganska bra så vi håller tummarna. Det vore så synd att missa denna helgen som vi alla har sett fram emot.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna