VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nattmöte och timing.

Alarmet stod på 02.15am inatt. Men det hade jag inte behövt bemöda mig om för T väckte mig så snällt vid klockan två. Han har nämligen Covid (fast det visste vi inte då) och låg och snörvlade, tryckte ljudligt ut halstabletter ur ett foliepaket och letade efter sina hörlurar. Det ska gå ljudligt till så att alla vet att man är sjuk. Tyvärr är jag inte så bra på att ge sympati när man är sjuk.

Ljuset på kvällen går inte att klaga på.

Ljuset på kvällen går inte att klaga på.

44810A1A-4B67-445E-8900-23AACEAA1576

I alla fall så började det fjärde och sista mötet i min kurs klockan 02.30 min tid. I Dubai där vår coach är var klockan mycket mer rimligt 7.30pm. Hur som helst så tog jag med mig täcket ut i soffan, satte inte på kameran, och lyssnade med stora öron i en och en halv timme när coachen pratade och vissa av deltagarna ställde frågor. Jag är verkligen så inspirerad av vår coach. Hon är mycket kunnig och har den där positiva auran och livsgnistan som jag jobbar så hårt på att framkalla hos mig själv.

Lite av dagens krubb. Roligt ord ändå.

Lite av dagens krubb. Roligt ord ändå.

BD5ABDF4-277E-491A-8869-279E04F556C9 474DCF2F-8F7A-43F4-B249-58B8A95CA50A

Denna kursen har verkligen varit en eye opener och jag känner mig så tacksam för att jag på ren impuls hoppade på den i oktober. Jag har fortfarande en hel del kvar att implementera i livet, men tid finns ju. Att bli den bästa versionen av sig själv är ju någonting man behöver jobba på livet ut. Hur som helst så har jag kommit en bit på vägen denna vår och det är så himla skönt!

Lite vibe av städtant idag. (Och jag har själv jobbat som städerska och över 40 räknas man kanske som tant? Så inget att ta illa upp av).

Lite vibe av städtant idag. (Och jag har själv jobbat som städerska och över 40 räknas man kanske som tant? Så inget att ta illa upp av).

Nu blir det middag och TV såklart och så får vi se hur sjukdomarna utvecklar sig alltefter det att veckan går. Det är ju min födelsedag på fredag och hotellvistelse söndag till måndag så dålig timing är det verkligen. Fast det är väl aldrig bra timing att vara sjuk i och för sig.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna