VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Den gillar jag.

Det har varit lugnt och skönt här hemma idag. Barnen har varit iväg såklart och T tog tåget in till Sydney imorse och kom hem strax innan hämtning av barnen vid fem ikväll.

Vi har inga rullgardiner i sovrummet eftersom vi älskar att vakna med vädret, ljuset och himlen.

Vi har inga rullgardiner i sovrummet eftersom vi älskar att vakna med vädret, ljuset och himlen.

Han var tvungen att åka ner till Sydney för att fixa ett pass snabbt. Sedan vi blev citizens för ungefär två år sedan så har vi inte ansökt om australiensiska pass, eftersom att det varit Covid och vi ändå inte kunnat resa någonstans. Men nu har T fått reda på att de har en konferens i Singapore med jobbet i december. Tills dess hinner han inte få pass den vanliga vägen så det blev att ta sig till storstaden idag och betala extra för att få passet snabbare.

Lite av dagens måltider.

Lite av dagens måltider.

EEF041B4-1687-4007-877B-E42983B9E89B

Det är bara det att T har ett å i sitt mellannamn och ett ö i sitt efternamn. Och på vissa ställen översätts å:et till aa och på andra till bara a. Och på vissa ställen blir ö:et o och på andra oe. Så när T ska visa sina olika papper för att bevisa vem han är så blir det alltid problem. Men det verkar som att de lyckades lösa det idag. Och när han har sitt pass så kommer han alltid kunna visa det och då behövs inte andra papper. Men för en gångs skull har jag dragit vinstlotten i förhållande till honom för jag har inga svenska bokstäver i mitt namn. Och barnens namn gjorde vi med vilje utan dem också.

Jag ser exakt likadan ut som igår. Och B har tagit på sig alla sina loom band- smycken som hon gjort.

Jag ser exakt likadan ut som igår. Och B har tagit på sig alla sina loom band- smycken som hon gjort.

7CEB853D-7838-461B-A383-3519FE72DD59 A0D47E9F-A431-4C6E-B5B5-9EDBDDFEA7DD

Men nu har jag lagt ungarna, T är på fototävling, och jag tänkte äta mat framför Vem Bor Här? Det har varit dåligt om TV-tittande de sista sex veckorna men nu kan jag börja pricka av min lista igen. Den stunden när det blivit tyst och lugnt i huset, dagen lider mot sitt slut och man kan slappna av en stund och bli distraherad av någonting mysigt på dumburken- den stunden gillar jag.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna