VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Framtiden är ljus!

Det är torsdag och en ganska vanlig, men bra, sådan. Solen har skinit i flera veckor i rad och man börjar känna igen vårt härliga varma land som inte varit sig likt de senaste två åren. T och jag äter alla mål mat ute på altanen och altandörren står öppen vid mitt skrivbord. Det är så livet ska vara.

Frulle.

Frulle.

Nu har Ts föräldrar kommit hem igen, men idag åker mina föräldrar till Sydafrika. Och idag åker också K och pojkarna till Sverige. Hon var här imorse för att säga hej då och det var mysigt även om hon hade bråttom iväg igen då hon hade en tid att passa. Men lite konstigt att alla tre familjer (min, T och Ks) åker på långresor precis samma vecka.

Supergod lunch idag som T slängde ihop. Panerad fisk och sallad på stekt wrap med youghurt- och limesås.

Supergod lunch idag som T slängde ihop. Panerad fisk och sallad på stekt wrap med youghurt- och limesås.

7EF6BCE0-0E22-4EBD-B74B-F6A8C70AEC4A

På måndag fyller O år och vi ska ha söndag som lite födelsedag för att kunna åka på utflykt som han väljer. Därefter fyller jag år på fredag och så får vi fira mig lite mer på lördagen. Och så på söndagen så ska vi till Sydney CBD och sova en natt på hotell hela familjen. Den natten, inklusive hotellfrukost såklart, köpte vi för de vouchers som staten gav ut som hjälp till företag efter Covid. Och det tackar vi också för.

Älska sol!

Älska sol!

D2035B08-95CE-4403-8B01-9E1EAB08AAE1 861DF61C-F8C4-4C8A-AD01-3F2CB2E91A74

Det är mycket roligt som händer framöver och det kunde inte komma lägligare. Vi är ganska svältfödda på semestrar och nätter borta sedan Covid startade och satte stopp för våra Sverigeresor. Men nästa sommar är det vi som kommer hem. Oavsett vad. Nästan i alla fall, jag ska inte lova för mycket.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna