VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt i natten.

Nu har vi tittat på två avsnitt av From Scratch i rad, tre sammanlagt, och jag har gråtit till vartenda ett. Jag vet inte ens om det är sorgligt eller om det bara är jag. Och efter vad jag har förstått har det sorgliga inte ens börjat än. Hur som helst så tycker jag att den är mysig och för tillfället är det ett av de få sätt som jag kan resa till Italien på.

Måltider.

Måltider.

2B1B7CA4-CEC8-4C17-8B6A-A36907C7BAE8

Dagen började med att jag vaknade 4.40am och tänkte att jag skulle titta på vår kurschat för att se när zommötet var bokat till. Det visade sig att det börjat 4.30am, så det var bara att koppla upp sig och hoppa rakt in i kursen. Jag satte mig i soffan med mina hörlurar och försökte vakna till. Som vanligt var det riktigt bra och det sades många tips och tankar som jag kunde lära mig från. Jag hann också fråga en fråga som jag har funderat på och fick bra svar.

Min telefon kan inte ta bilder där man ser både att det är ljust inne och fint väder ute.

Min telefon kan inte ta bilder där man ser både att det är ljust inne och fint väder ute. Min kontorshörna.

0A779B53-33DC-4753-A6AA-DF15ED8E667F

Vid sex var mötet slut och jag gick och lade mig i en dryg timme till, men då vaknade barnen så det blev inte direkt mycket mer sömn. Men jag var ändå glad och energisk hela dagen eftersom min start var så bra. Jag håller tummarna för att vårt sista möte nästa vecka hålls i en lite mer rimlig tid.

Imorgon natt åker K och hennes pojkar till Sverige så hon ska titta förbi imorgon bitti och säga hej då (hon är ändå i Wamberal för ett ärende, annars hade jag åkt till henne). Jag kommer att sakna henne massa och O kommer att sakna sin bästa vän, Ks äldsta son, på dagis också. De kommer tillbaka på julafton så det är inte alltför länge vi behöver längta trots allt.

Men nu måste jag lägga mig så att denna trötthet inte följer med från dag till dag. Men jag hoppas på ännu en glad dag imorgon. Vädret är toppen, så det hjälper definitivt till.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna