VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsglad!

Idag pratade jag och K och allt är bra igen. Vi hade nog båda på våra håll en dålig dag igår och när våra olikheter kom fram så orkade vi inte med dem. Men idag var det som bortblåst och när vi var överens om att glömma det så pratade vi på som vanligt igen. Skönt. Jag vill inte ha en massa drama i mitt liv.

Färgglad frukost förtärs flitigt för färglösa fähundar. Ts föräldrar kom för övrigt och började kalla våra riskakor för majskakor. Vi har alltid trott att riskakor är ett samlingsnamn. Typ som att man googlar fastän man egentligen går in på Bing eller vartsomhelst.

Färgglad frukost förtärs flitigt fastän färglösa fähundar förgäves försöker förhindra. Say what?! Ts föräldrar kom för övrigt hit och började kalla våra riskakor för majskakor. Vi har alltid trott att riskakor är ett samlingsnamn. Typ som att man googlar fastän man egentligen går in på Bing eller vartsomhelst.

Nu är det fredag och i köket lagas skaldjurslasagne, vilket låter fantastiskt gott i mina öron. Jag jobbade inte så länge ikväll (tänkte jag säga men hon var halv sju innan jag stängde av datorn), men jag hann spela Finns i sjön med barnen och sopa mattan med dem. Haha, bästa morsan som är glad att hon vann över barnen. T och pappan var även klara med rördragningarna under huset till brunnen de lagt in framför huset. Så nästa gång det regnar blir det upp till bevis.

Tacksam över att få bo i allt det vackra.

Tacksam över att få bo i allt det vackra.

C4B354C9-B323-431F-94C6-7115098210C7

Föräldrarna släpptes av på Erina Fair några timmar på eftermiddagen så de har gått och shoppat och köpt lite saker de kan ha med sig hem. Bland annat vårt favoritspel Spot it som de ska ge till sina andra barnbarn. Det finns att köpa i Sverige också tror jag och rekommenderas verkligen till i princip alla åldrar.

Livets lunch och livets barn.

Livets lunch och livets barn.

64DB30AC-BF7C-4327-8204-19F0435AFDE8

Jag är fredagsglad och vi får se vad vi ska hitta på denna sista helg med föräldrarna. Vi får också se vad jag kan följa med på och inte med tanke på bristen på platser i bilen. På söndag ska vi i alla fall ha vårt minifirande av O som fyller år den 14:e och troligtvis åker vi då till Reptile Park. Vi får se hur det blir, men bra kommer det bli, det vet jag! För på helgen får man inte sura.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna