VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Drama.

Idag har jag och K haft lite meningsskiljaktigheter. Det är nog första gången på de tolv år som vi känt varandra som vi har haft mer än bara någon liten irritation. Jag känner mig orättvist behandlad, vilket är det värsta jag vet, och hon tycker såklart att jag har fel på något sätt. Men det kommer att lösa sig me bara en natts sömn.

Ännu en morgon. Ännu en frukost.

Ännu en morgon. Ännu en frukost.

01D5082F-8AD6-409B-B9C7-621C8B0E99BB

I övrigt har vi försökt planera lite gällande Os minifödelsedag som vi ska fira på söndag. Han fyller år den fjortonde, men farmor och farfar ville fira honom lite innan de åker hem nu på måndag. De vill ha hjälp med vad de kan köpa i present till honom. Vi hade tänkt en radiostyrd båt, men fick idag reda på att de absolut inte får köras i varken saltvatten eller poolvatten. Så det blir lite svårt eftersom det närmsta sötvatten vi har här är ganska långt bort. Vi bor ju liksom vid havet, det var ju hela poängen med båten.

Och så åt vi lunch idag med.

Och så åt vi lunch idag med.

1593D2C8-EB5E-4E09-A4BF-0DB941A11128
Så nu är det tal om en drone istället. Jag tänker att det är en sådan sak som man bara leker med ett par gånger och sedan struntar i, men jag kan ha fel. Vi får se vad vi hittar på. Hur som helst så är O väldigt exalterad över att få en minifödelsedag och sedan sin riktiga födelsedag en vecka efter. Det kan han ju vara värd, vår lilla O som blivit så stor.

På andra sidan hålet gömmer sig en full orm som är limmad fel.

På andra sidan hålet gömmer sig en full orm som är limmad fel. Men även sådana behöver kärlek.

Jag har precis legat och kramat B vid läggning och ska nu gå och äta fish tacos med de andra. T och hans pappa har fortsatt med dräneringen idag. Här limmar man tydligen ihop rör, medan man hemma kan sätta ihop och ta isär dem. Otur var det eftersom de råkade vända på en av rörböjarna och nu sitter den som sten. Så nu ser det ut som en slingrig orm där nere under huset tydligen, men vad gör väl det? Jag tänker att det är ganska roligt när nästa ägare av huset hittar rören och undrar vad i helskotta de som bodde där innan har gjort. Om de var fulla när de limmade rören. Så kanske kan man göra någon glad. Och man vill ju att folk ska få vara glada.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna