VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Not nothing.

Jag har just kommit hem från Kincumber Hotel, ett stort ställe som har en pub, restaurang, spelhall, lekplatser och what not. Vi skulle nämligen ha tjejkväll fyra stycken svenskar, men när den ena blev fast med sina små barn så bestämde vi att träffas i alla fall, men på ett ställe där barnen kunde följa med.

Enligt O är det viktigt med ficklampa mitt på dagen.

Enligt O är det viktigt med ficklampa mitt på dagen.

BA856655-068E-4148-94D4-FD4A6C2F4658

Jag råkade komma mer än en halvtimme sent, en annan svensk tjej som sitter barnvakt på onsdagarna i huset mittöver från vårt tittade in och sa hej och så började vi prata. Och jag var tio minuter sen redan innan hon kom. Men så kan det gå och det gick bra det med. Och det blev trevligt och var roligt att träffas med tjejerna innan K åker till Sverige i nästa vecka och stannar fram till jul. Alldeles för länge, om man frågar mig.

Enligt T är det viktigt med power tools.

Enligt T är det viktigt med power tools.

98D9B044-AD15-461D-957E-4870EEA41C69
T har varit ledig hela dagen och han och hans pappa har borrat hål i betongen framför huset för att göra en egen form av dränering. Vi hade några här för ett tag sedan som quotade för vad det skulle kosta med dränering och de sa $7k. Det kände vi inte för att betala så när Ts pappa kom med ett förslag som endast innefattar att bygga en extra brunn i backen (och så räcker det så länge det räcker) så var vi snabba att hänga på och har nu endast lagt ut 1500SEK. Något bättre än femtio tusen.

Enligt mig är det viktigt att håll upp vita lappar.

Enligt mig är det viktigt att håll upp vita lappar.

Jag är trött idag och längtar tills jag får gå och sova. Jag sitter faktiskt i bilen som jag parkerat utanför huset och tar mig lite egentid innan jag ska gå in. Föräldrarna firar bröllopsdag och T har namnsdag, så det finns mycket att fira. Inte för att vi brukar göra så mycket väsen av namnsdagar, men 42 år som gifta, that’s not nothing.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna