VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett underligt problem.

Jag vaknade till veckans första jobbdag med 45 emails i Inkorgen. Tydligen så hade det blivit bestämt att det projekt vi jobbat för i flera veckor inte kommer bli av.

God morgon.

God morgon.

Det blir säkerligen bra på detta nya sätt också, men jag ska inte ljuga, det känns tungt att allt det arbete jag gjort, inklusive flera timmar på helger och lediga måndagar, har gjorts helt i onödan. Men nu har jag ju gått kurs och detta är precis en sådan situation som man ska släppa och istället tänka hur mycket man lärt sig av det. Så det gör vi nu och lämnar det där.

“Look, mamma, I’m little Billie!” sa Otis idag som hade tagit på sig hennes linne.

“Look, mamma, I’m little Billie!” sa Otis idag som hade tagit på sig hennes linne.

Imorgon har jag för övrigt ett Zoommöte med kursen. Den i self development som jag gjorde i september/oktober och älskade. Jag signade ju upp mig på video catch ups som de erbjöd till oss som avslutat de 28 dagarna, för att jag klarade inte av tanken på att det är slut. Men nu har jag ett sådant löjligt problem. Mötet startar 12.30pm PST time on Tuesday 25 October. Det är bara det att PST time är lite oklart. Det verkar egentligen inte finnas just nu för de har också ställt om klockan och då är det PDT eller något sådant istället.

Idag var det 28 grader varmt. Hej sommar!

Idag var det 28 grader varmt. Hej sommar!

Så min kurs börjar antingen 6.30 eller 7.30am imorgon bitti. Det vore ju bra att veta för den ena av dem känns onödigt tidigt. Jag ska googla lite till och se vad jag hittar. I need you, Mr Google.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna