VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fifty-fifty.

Det har varit en bra dag. Jag går fortfarande runt och tänker på saker jag lärt mig i kursen och försöker att implementera dem i vanliga livet. Men jag ska erkänna att jag har tagit det ganska lugnt de här två dagarna för 28 dagar av lärande tog energi också. Så det kan man ju vara värd.

Svensklunch.

Svensklunch.

Jag har haft en effektiv jobbvecka så här långt och kunnat pricka av en hel del. Och mitt i dagen idag kom J, min chef, med sin jobbil med släp och började lasta ur ved som han tyckte att vi skulle ha. Det var cederträ som de tagit av från exteriören av ett av husen vi bygger om. Så det var ju snällt. Det kostar tydligen ganska mycket så det är som att bränna pengar, sa han. Men toppenbra för oss att ha när man har lust för en brasa. Och bränna pengar är man ju bra på.

Så här såg vi ut en stund idag.

Så här såg vi ut en stund idag.

Nu ska jag läsa ut min bok och sedan lägga mig för att försöka få en bra natt. Det är 50/50 risk för att O kommer in och väcker oss 3 som vanligt. Vi ser vilken fifty det blir idag.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna