VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Prokrastinera.

När man inte vill städa så får man så himla mycket annat gjort. Jag jobbade till och med lite på min lediga dag för att skjuta på det jag egentligen behövde göra.

Jag har visst blivit mormor.

Jag har visst blivit mormor.

33FB4F2D-195C-463B-8E7F-416D91C9BD38

Jag hade en lunch inbokad, träffade min svenska vän S på ett lunchställe vid vattnet i Terrigal och där lyckades jag också dra ut på tiden i tre(!) timmar. Det var för övrigt jättemysigt, vi träffas då och då för att hon är så himla duktig på att höra av sig och bestämma ett datum. Så det är bara för mig att dyka upp i princip.

Redo för randig lunch.

Redo för randig lunch.

Hur som helst så började jag denna dagen som alla måndagar, med att först städa undan i köket, därefter sitta ner och planera veckan. När jag var klar och hade klätt på mig så gick B och jag ner till posten för att köpa frimärke och posta brev. B har nämligen skollov. Hon kan prata den flickan alltså, hon kvittrade på utan stopp när vi gick där hand i hand och myste.

Poke Bowl till lunch.

Poke Bowl till lunch.

Sedan var det dags för lunchen, därefter jobb och sedan tog jag tag i det och städade ur skafferiet. Och det känns väldigt bra, men jag har också en hel massa saker kvar som måste göras och bara två kvällar att göra det på.

Nu ska vi titta på filmen (eller halva idag och halva imorgon) The Secret, den där klassiska som alla pratar om men som jag fortfarande inte har sett. Så det blir spännande att se vad allt snack är om.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna