VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lång dag.

Vi har städat så mycket idag att T sa att han aldrig har städat så i hela sitt liv. Det tror jag att jag har, men det var ändå mycket.

God morgon.

God morgon i min smutsiga spegel med dåligt ljus.

C165FB93-17A5-4842-BC29-F7D932E1228C

Fast först hann vi på simningen imorse. Tyvärr var ingen av de snygga simlärarna där så det var dåligt om ögongodis. Fast så kanske man inte får säga. Well well, nu var det i alla fall sagt. Men det gick bra, (när O väl kom i vattnet för först hade han ett litet sammanbrott för han inte ville gå i) och blev mysigt som vanligt.

Wagstaffe var riktigt moody idag.

Wagstaffe var riktigt moody idag.

D047D520-2C92-4730-BC0E-E4AF71DB10A4 893F6CF7-29C2-452F-B422-88775513AE5D 8DA310A0-471C-4897-8693-9884A6BFC98F

Efter simningen åkte vi till bensinmacken för barnens lördagsgodis, det blev lördagschips för båda, och så åkte vi till Wagstaffe. Men det mulnade på och blev svart och efter ett tag kom regnet. Så då åkte vi hem istället och åt lunch och började sedan med städningen. Det stora projektet idag var köket. Vi tog ur alla lådor och skåp, en efter en, torkade ur, rensade bort och satte tillbaka. Vi dammsög även i utrymmet som är bakom lådorna och det har nog inte gjorts sedan köket sattes in för en massa år sedan. Det tog fyra timmar allt som allt och då har vi skafferiet och kylskåpet kvar som godbitar att suga på imorgon. Men så himla skönt!

Lite mat.

Lite mat.

B9333F40-E9AA-4372-8868-B004D7F2DA3A

Imorgon ska det vara sol enligt väderleksrapporten och då måste vi passa på att klippa gräset och städa upp ute i trädgården. Vi ska även ha vänner över på fika på eftermiddagen. Jag vet inte hur vi ska lyckas hinna allt, men det får gå.

73D3A536-1331-49A4-8EF0-FF2F80D4146D

Kursen idag handlar om pengar och man ska besvara 100 frågor, vilka får en att tänka ur ett annat perspektiv. Än så länge har jag och T gått igenom knappt hälften, det tar ett tag, men det har redan kommit upp en hel del tankar och idéer. Så himla intressant!

Nu ska jag och T äta fisk med grönsaker och titta på serie. Det ska bli skönt att varva ner efter en lång dag av aktiviteter, både med kropp och knopp.

/CC


Kommentarer


 1. Lisa 24 september, 2022 on 18:27 Svara

  Hej,
  Bra där med städet. Ligger själv väldigt efter 😆
  Det verkar vara en intressant kurs du går, ska nog kolla om det finns något liknande här hemma.. Vill du dela med dig av frågorna? Jag & min man har svårt att prata om ekonomi, kanske detta kan hjälpa oss ☺️

  Allt gott !
  Lisa

  • sydneymamman 25 september, 2022 on 14:37 Svara

   Hej L!
   Haha, tack! Ja, vi ligger också alltid efter med städet, det är därför det har tagit så lång tid…

   Ja, kursen är verkligen bra! Det är en self development- kurs som går igenom alla delar av ens liv på något sätt. Jag skulle gärna dela med mig, men jag får inte lov eftersom detta är något jag har köpt. Men man borde kunna googla för att hitta något liknande. Hoppas du hittar någonting som hjälper! Just pengar kan ju vara lite jobbigt och känsligt att prata om.

   Massa kramar,
   CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna