VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Prestationsångest.

Idag har jag jobbat som ett djur och prickat av en efter en grej, men ändå inte helt hunnit ikapp vad jag missade när vi hade röd dag igår. Det är inte hela världen, men jag har några stora grejer som måste bli klara, fast jag vet inte hur det ska gå till när det kommer annat viktigt före hela tiden. Men men, nu är det helg så det får lösa sig nästa vecka.

Dagens enda foton är på mat. Men mat är ju bra att ha.

Dagens enda foton är på mat. Men mat är ju bra att ha.

A2AD1C52-9EF0-4451-B5E6-2FEA61180B86

Jag jobbade till klockan åtta och sedan satte jag mig direkt med Dag 11 på min 28-dagarskurs. Som tur är så har jag lagt in i min rutin att jag läser igenom mailet på morgonen i sängen. Dels för att jag inte kan vänta eftersom varje mail ger mig någonting och lär mig saker. Men också för att då vet jag vad det handlar om och kan tänka över uppgifterna under dagen. På så sätt blir det inte för överväldigande när jag väl har tid att sätta mig en stund på kvällen.

Idag handlade det om karriär och hur man ska tänka, hitta vad man vill hålla på med etc. Det var verkligen ett ämne för mig och jag har många tankar som flyger runt i mitt lilla huvud. Jag är så himla glad att jag hoppade på denna kurs, den gör mig så glad och jag älskar att få lära mig saker i en skön takt och utan krav annat än från mig själv. När chefen säger att man ska lära sig något kan jag ibland få prestationsångest, men inte nu.

I vanlig CC-anda är jag redan ledsen för när det ska ta slut. Det har inte ens gått halva tiden… Så kan man ju inte hålla på! Jag får nog hitta en kurs för det problemet också.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna