VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Röd dag. Bra dag.

Vi har alltså haft en ledig torsdag idag av respekt till drottningens bortgång. Det kändes faktiskt ganska konstigt att inte sätta igång med rutinerna imorse och nu ikväll känns det verkligen som att det är måndag imorgon. Vilken lycka att så inte är fallet!

God morgon, röd dag!

God morgon, röd dag!

E3A0A0B1-E9BD-4593-B2F4-DA9F144EDC73

Tyvärr så vaknade jag vid halv fem imorse och kunde inte somna om. Det positiva med det var att jag hade tid att läsa dagens mail i min kurs, Dag 10, meditera, journala och så vidare innan klockan ens blev morgon. Det negativa var att vid två i eftermiddag så stängde min kropp av sig och T fick köra hem mig från vår bilpromenad så att jag kunde vila en timme (det blev två).

Man får ursäkta vad jag hade på mig när jag var kall.

Man får ursäkta vad jag hade på mig när jag var kall. Nopprig tröja med morgonrockskjol.

6FABF5EF-C036-43A4-856A-38B420E59066 B3755336-8A9A-4823-8262-A0084D8B4AE3

Men innan allt detta hann vi äta frukost i lugn och ro, spela Finns i Sjön fem gånger med ungarna (O vann en av gångerna, perfekt spel för alla åldrar), laga jelly som nyttiga godsaker och, såklart, att plocka undan och fixa. Därefter satte vi oss i bilen i regnet och åkte upp till Norah Head och fyren där. Men när vi kom fram så hade båda ungarna somnat och jag var helt förstörd och satt kvar i bilen och tyckte synd om mig själv. Så T gick ut en snabb runda och sedan skjutsade han som sagt hem mig. Själv åkte han och barnen vidare för att handla mat samt lämnade grejer hos K.

En lite halvt misslyckad utflykt för min del.

En lite halvt misslyckad utflykt för min del. Kroppen sade ifrån efter för många nätter av dålig sömn.

25B050BF-FDFF-4469-8AEA-089E9559E056 960CE7B4-D8F7-4414-887D-51CCE0F055C6

När jag väl kunde dra mig upp ur sängen var klockan lite över fem och jag satte mig med B och rensade lådorna i hennes skrivbord. Vi slängde en hel del, har en del som går att ge bort och nu är det så luftigt och skönt. Nu är barnens rum helt färdigrensat och fint och det känns så zen i hela kroppen! T är som sagt ledig imorgon så då hinner han förhoppningsvis grejer som att rensa i kökslådor och skåp och kanske måla lister. Det är inte alls fel att få den spark i baken som ett stundande besök kan ge.

Ordning och reda i ungarnas rum.

Ordning och reda i ungarnas rum.

8CC24041-3B67-4C6E-8EB2-E509805241A3

Dagens kurs var riktigt intressant. Den handlar om relationer och feminin vs maskulin energi och vilka effekter de kan ha på ens samspel. Jag har hört lite om det innan (jag pratar inte om att män är maskulina och kvinnor feminina, utan båda energierna bor i båda kön), men lärde mig mer nu. Det är även någonting som jag skulle vilja dyka djupare i senare och gärna läsa en bok om, till exempel.

Detta var så gott!

Detta var så gott!

Men nu blir det lax med grönsaker framför Money Heist. Ett bra avslut på denna torsdag/söndag.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna