VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dumpade T.

Imorgon är det en ganska speciell dag, de har nämligen satt in en extra public holiday för att hedra drottningen och sörja hennes bortgång. Jag vet faktiskt inte om det är många länder som gjort det, om Sverige har till exempel, men jag antar att de gjort det här eftersom de ser drottningen som sin drottning också.

Ännu en dag på altanen. Lite molnigt, men skönt i luften.

Ännu en dag på altanen. Lite molnigt, men skönt i luften.

E443E316-DC33-4388-A270-3C9E6A14A39D

Denna röda dagen kommer endast att finnas detta år, inte framöver, men jag tycker att det är en ganska fin handling. Och man är ju lite partisk när man helt plötsligt får en ledig dag med familjen. Dock skulle jag behövt jobba för det är så mycket som behöver göras. Men men, det finns kvar på fredag med.

Fick hem mina nya pjucks.

Fick hem mina nya pjucks.

53BC33C4-2F73-4823-BB3C-3DF5A1B6B2C5

Det ska tydligen spöregna hela dagen imorgon, men det passar bra till att vara inne och städa skåp och lådor. Nu kommer svärisarna om en vecka och det finns fortfarande en hel del vi vill fixa innan de kommer. T har faktiskt tagit ledigt på fredag (klämdag, heter det så) och ska passa på att måla lite lister och sådant. Dock sitter jag och jobbar i samma rum som listerna ska målas så vi får se hur det går med det.

Dag 9 på min kurs handlade om familj och vänner och hur man skulle ta sig en tankeställare gällande de man har runt sig. Lyfter de upp en eller drar de ned en? Så jag satt och funderade på det ett tag och sedan dumpade jag T. Haha, skojade bara. Så kul ska vi inte ha det. Men jag tänkte faktiskt på att, hur underbara mina vänner än är, så saknar jag någon som är driven på de områdena som jag är intresserad av. Jag skulle vilja ha någon att dela allt det med och även någon som motiverar mig att gå vidare.

Kanske finner jag någon sådan mentor, kanske får jag nöja mig med de som finns längre bort. Vi får se. Jag kände dock inte direkt att det var någon vän som jag behöver säga hej då till. Mer än någon bekant som ändå är så där i periferin. Så det känns skönt.

Men nu är det dags för middag. T är på bastuklubb såklart så det blir bara lilla jag.  Men hon är bra hon med.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna