VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndagsguld.

Mina måndagar brukar vara en massa saker, men inte ofta stressiga. Dock blev denna dagen faktiskt stressig. Bra, men det var mycket bara.

Här satt jag i två timmar. Det var guld.

Här satt jag i två timmar. Det var guld.

16EEB5BF-679D-4EBD-8F22-26A734AABE62 83CFF79F-9B97-4B23-B159-15F035A458D9

Jag började dock morgonen, efter det att ungarna åkt, med att sitta ute på altanen med min frukost medan jag läste ut min bok. Jag satt där i två timmar, temperaturen var alldeles perfekt, det var vindstilla och tyst och jag hade det så himla härligt. Men sedan var jag tyvärr tvungen att jobba en stund och eftersom min dator inte vill spela ljud sedan någon vecka tillbaka tog jag tag i det med. Det blev chattande med support och vips hade det gått mer än två timmar.

Lite disigt idag, men väldigt skönt väder.

Lite disigt idag, men väldigt skönt väder.

DC309011-8653-4E38-87FB-05D246780951
Då satte jag mig med min Sunday Download, det vill säga, planerade veckan, och sedan åt vi lunch. Jag kom mig ut på en promenad, fastän den blev kortare än vanligt, vek tvätt framför YouTube och så kom plötsligt J förbi och droppade av lite grejer. När ungarna gått och lagt sig hjälpte T mig att sätta upp lite mål för min 28-dagarskurs. Sedan var det dusch och middag för oss framför en ny serie, Money Heist. Den verkar faktiskt riktigt bra så den ser jag fram emot att fortsätta med.

Middag.

Middag.

Så, med andra ord har det varit fullt upp. Men en bra dag!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna