VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite nytta, lite nöje.

Jag och K gick på en fantastisk promenad i North Avoca imorse klockan åtta. Det är ju som bekant en av mina favoritögonblick på veckan och så även idag. Det bästa var att ingen av oss hade bråttom och att vi hade en massa att prata ikapp eftersom vi inte har gått på två söndagar. Det var mer liv och rörelse än vanligt nere vid stranden så det märktes att det lider mot sommar och Nippers har börjat för säsongen också (var dock slut när vi var där).

Morgon i North Avoca.

Morgon i North Avoca.

100BCCF5-42A7-48D8-A3E5-EF33CFAFB809 0B83043A-4EBD-4C5A-8E54-BF168EB94602 32A9ECDB-6244-4659-8AB0-8ACB27A17622

När jag kom hem var klockan redan halv elva och jag tog en snabbdusch, vi åt lite äggröra på altanen och sedan åkte vi iväg för en oplanerad runda. Vi hamnade på Terrigal Haven där barnen fick mjukglass och sedan åkte vi till Copacabana där ungarna fick åka i skateparken. B åkte rollerblades och hon var så himla duktig. Hon började med Ts hjälp åka nedför ramper och efter att ha övat ett tag så klarade hon det själv.

Lunch och sedan glass ger glada barn.

Lunch och sedan glass ger glada barn.

2ED6937C-14F3-45AF-9CB3-60767A1CEBFD D6E184C5-944B-4352-B7C5-6209B12E68A4

Sedan kunde vi inte undvika det längre. Det var dags att åka hem för nu när ungarnas garderob är färdigmålad skulle alla grejer tillbaka in. Fast inte förrän vi gjort en ordentlig rensning av kläder, leksaker och böcker. Det tog oss tre och en halv timme(!). Det var bara B och jag och vi körde på helt utan paus och jag är så imponerad hur hon bara körde med mig utan att ge upp. Nu har vi flera kassar att ge bort och vi kastade även en hel del. Så skönt med mer plats.

Vi hade skateparken för oss själva idag. Perfekt för ungarna att öva på sina färdigheter.

Vi hade skateparken för oss själva idag. Perfekt för ungarna att öva på sina färdigheter.

Dock är jag helt slut så min Dag 6 på kursen får jag göra imorgon tillsammans med Dag 7. Tur att jag är ledig så att jag kan lägga mer tid och energi på det då. Men nu är det middag och Stella Blomkvist innan sänggång.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna