VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helgkärlek.

Jag har mest varit chaufför idag, men det har varit mysigt. Särskilt för en människa som inte körde bil på 15 år, men började igen för 2-3 år sedan. Det känns bra att kunna köra min dotter runt. Vi började med simningen och idag var det bara jag och B eftersom att O varit sjuk i veckan som gått. Vi tog det säkra före det osäkra helt enkelt. Som vanligt så var det ett mysigt sätt att börja veckan, särskilt som det var sommarväder ute!

Myspys.

Myspys.

Efter simningen blev det bråttom, B hann bara duscha i omklädningsrummet, hem och fixa sig, och efter tio minuter åkte vi igen. Jag skulle droppa av henne hos en kompis i Terrigal och så skulle en annan kompis och hennes mamma komma dit och hämta dem. De skulle nämligen på bio. Jag fick snacka lite med föräldrarna som jag känner och gillar, så det var mysigt. Och särskilt som deras lilla son hela tiden sträckte upp armarna mot mig och sa ”cuddle”. Han ville kramas gång på gång och det var jag glad för. Sötnöt.

Dagens mat. Fruktsallad när jag blev sötsugen.

Dagens mat. Fruktsallad när jag blev sötsugen.

D127F11F-C8C1-426B-A5A9-A87753BB9C4A 3993F857-151C-41C5-9CB4-A3DE35BF1E72 74D8C122-3792-4F80-94DC-43A12B9406EA 3F87EC00-FD9A-41D7-B495-016CB19CCD9A

Eftersom B skulle få en massa godsaker på bion så gick jag och O ner till affären här i Wambi tillsammans så att han också fick välja något lördagsgott. Han valde salt & vinegar Pringles och var nöjd med det. Efter att vi kommit tillbaka och jag ätit lunch så var det dags att hämta B igen hos kompisen. De hade haft en helt fantastisk dag med nachos till lunch och så bio med glass och slushie. Hon var nöjd och glad.

B redo för bio. Fast vi har limmat fast hennes fötter i golvet.

B redo för bio. Fast vi har limmat fast hennes fötter i golvet.

3474F939-FFB6-403B-81D6-146AB96D4E2C

Väl hemma igen så kunde jag lägga ned chaufförhatten och byta om till trädgårdskläder. Och så spenderande jag tre timmar ute i trädgården med att räfsa, rensa ogräs och en massa annat plock. T var också ute och höll mycket på att klättra i träden för att såga ned grenar för att vi ska få ännu mer havsutsikt uppe på altanen. Han älskar att hacka träd och tar tyvärr ibland bort lite för mycket för min smak. Fast havet blir man inte ledsen av att se mer av i och för sig.

Trädgårdsfix är det bästa.

Trädgårdsfix är det bästa. Mycket kvar fortfarande, men rabatten är betydligt bättre än när jag började. 

FE919EF3-3CD9-48CA-B6D0-D7A4D56C0914

Hur som helst, nu är det dags för natt och jag är helt slut.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna