VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vårpirrig dag.

Nu är våren här och idag har det varit alldeles lovely ute.

Jag har sprungit runt en massa under dagen, bland annat var jag och hämtade posten i vår PO Box i Terrigal imorse och sedan åkte jag ner till North Avoca (där jag och K promenerar på söndagsmornarna) eftersom J var där och jobbade på deras hus. Jag behövde lite signaturer, lämna över grejer och så vidare. Och jag hade verkligen valt rätt dag för det för solen riktigt gnistrade i havet när man kom över kullen.

Vår i luften!

Vår i luften!

1C0F1854-99B4-470C-818C-5417FE708D1A

När vi var klara så kunde jag inte hålla mig borta från vattnet längre, så jag åkte vidare ner till stranden (bara några minuter från huset) och köpte en te. Vi har även kriiiis med toapapper hemma så jag hade tänkt gå in på den lilla corner store och rädda oss, men precis då gick tjejen iväg och satte en lapp på dörren att hon skulle komma tillbaka om 15 minuter. Jag hade fått mitt te och började känna som att jag skolkade (stark jobbetik har jag, haha) så jag iddes inte vänta. (Och senare glömde vi köpa toapapper igen så nu har vi fått samla allt sorts papper vi hittat från bilen och källartoaletten och får klara oss på det tills imorgon.)

Den här kokaburran har börjat hänga hos oss de senaste dagarna.

Den här kokaburran har börjat hänga hos oss de senaste dagarna.

Efter min morgon i solen så kom jag hem en stund och jobbade vanligt, men därefter åkte jag till banken för att öppna upp nya bankkonton. Det var en massa folk ute och många hade shorts och t-shirt. Så nu kör vi sommar. Hemmavid hade T börjat måla i ungarnas garderob på lunchen. Det måste ju vara fint överallt nu när svärisarna kommer om mindre än två veckor.

Lunch och målningskaos.

Lunch och målningskaos.

4118DC21-8745-40AB-975D-A17410C6F928 420998CB-B84F-4ACD-9870-FC95CCF6230C

Han drog även ut heltäckningsmattan i garderoberna och precis som vi hade hoppats så är det fina plankor undertill. Vi kommer inte hinna innan vi får besök, men därefter tar det nog inte lång tid innan vi drar ut mattorna i hela barnens rum och kontoret, slipar och oljar trägolven. Det hade varit fantastiskt. Vi vill göra det i vårt sovrum också, men där går en kant och jag tror att virket är olika i olika delar av rummet. Så där får vi nog vänta tills vi har råd att ha någon som hjälper oss att jämna golvet och lägga trägolv ovanpå.

Grillmiddag.

Grillmiddag.

06CD0956-A8C3-4BAF-A270-7341512F396C

När jag äntligen var klar med jobb ikväll vid sju så var det dags för att göra Dag 4 på min kurs. Det är tur att jag tycker att det är roligt och intressant. Och medan jag gjorde det så invigde T grillen för säsongen och det blev en finfin middag! Nu ska vi titta lite på serie, varva ner för dagen och börja denna helg som kommer att handla mest om att fixa iordning i hus och trädgård innan finbesöket. Listan är lång kan jag säga.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna