VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fatta piken?

Jag börjar på riktigt undra vad det är som universum försöker berätta för mig när det gäller min self development-resa. Till att börja med var det ju min life coach som inte dök upp eller kunde hålla tider. Hon cancellerade eller hade dåliga ursäkter, så till slut var jag tvungen att ge upp och berättade att jag inte ville fortsätta längre.

Jag tröttnar aldrig på en blå himmel.

Jag tröttnar aldrig på en blå himmel.

ED552EC2-6DB0-4EA7-9512-01DCF67095BB

Och nu är det den här 28-dagarskursen via mail som jag har anmält mig till. Jag har fått välkomstmail tidigare, men ingenting de sista två dagarna (ja, jag har kollat junk mail). Och nu har alltså kursen börjat, jag vet att andra har fått allt de ska och här sitter jag och undrar vad jag gör för fel.

Lunch.

Lunch.

Jag mailade dem, men fick inget svar. Sedan skrev jag DM till en av nyckelpersonerna och då fick jag svar och en mailadress att skriva till. Det gjorde jag. Nu är det mitt i natten i LA där de sitter, men jag hoppas på att få någon respons medan jag sover inatt. Dock måste jag catcha upp med allt och komma ikapp. Hoppas att jag inte missat för mycket.

Annars har det varit jobb idag, B har haft en kompis över efter skolan och när jag hämtade O på dagis satt han och sov.. Det händer inte ofta (aldrig) så jag förstod att någonting var fel. Och mycket riktigt, när vi kom hem och tog tempen så hade han 38 och något. Jag säger och något för han sög mer på termometern som en klubba och den hade fortsatt uppåt ifall den varit stilla på rätt plats.

Vi håller tummarna för att det blir en kort sjukdom som inte smittar. Jag hinner inte vara sjuk nu när jag ska förändra livet på 28 dagar. Om jag ens får lov att börja kursen, that is.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna