VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Negativ i förskott.

Jag som inte har migrän har haft en migränliknande huvudvärk idag. Fråga mig inte hur jag vet det eftersom jag inte har någonting att jämföra med, men den var så ihållande, dunkande, fick mig att må illa och gick inte bort med piller. Stackars de människor som har riktig ordentlig migrän, usch alltså! Hur som helst så är den mycket bättre nu ikväll.

En solig morgon till i livet. Tacksam för det.

En solig morgon till i livet. Tacksam för det.

648DDFE3-1A2C-48E7-988F-4161D0653DD6

Vi har fått hem tre olika paket med böcker idag som vi beställt, dels till mig och dels till B. Så nu är jag i den prekära situationen att jag är mitt i en bok som är bra nog att avsluta, men inte tillräckligt bra för att jag inte ska längta bort och hellre hade börjat på någon av de andra böckerna. Jag ska försöka bita ihop och läsa klart, jag tror att jag kommer att ångra mig annars. Böckerna vi beställt till B är för 8-10 åringar, hon är just fyllda 8, och de är ganska seriösa. På så sätt att de är tjocka med mycket text. Vi får se om hon blir uttråkad eller kommer in i dem. Man vill ju att hon ska hitta den där kärleken till böcker som man själv har, utan att tvinga på henne någonting.

Böcker till

Böcker till mig och till B. Fast man kan nära på undra vems som är vems med tanke på min smak i böcker. 

FB17140B-E8D2-442D-8C98-B850FD82E2F3

Jag trodde att min 28-dagarskurs skulle starta idag, men kom på att det är amerikansk tid så för mig kommer första mailet komma inatt och jag får sätta tänderna i det imorgon. Jag är både exalterad och samtidigt lite orolig för att jag inte ska kunna dra mig ur min trötta hjärna och ta tag i det så som jag vill och borde. Men det är ju väldigt dumt att känna sig misslyckad redan innan det börjat. Dumt, men väldigt vanligt i min värld.

Soppa till middag. Tyvärr inga varma mackor till mig.

Soppa till middag. Tyvärr inga varma mackor till mig.

Vilket i och för sig är en av de stora anledningarna till att jag anmält mig till kursen från första början.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna