VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjejkväll.

Klockan är halv elva och jag har just kommit hem från Terrigal. Jag och fyra andra tjejer (inklusive K) hade vår andra träff med några andra mammor från Os förskola.

Dagens lunch.

Dagens lunch.

8152FEC2-BC94-44AB-A33E-2DB6821CFA49

Det var väldigt mysigt och framförallt skönt att ta på sig lite smink, kläder som inte hänger på kroppen (läs: icke mysbyxor, hoodies etc.) och få se lite folk i rörelse. Vi var på ett ställe som heter Joker and Thief där jag inte varit tidigare och de hade fantastiska drinkar, men ganska oinspirerande mat tyvärr. Men då vet vi det. Vi kan komma tillbaka och bara dricka nästa gång.

Dagens, öhh, altan.

Dagens, öhh, altan.

Mittemot mig satt en mamma som jag inte träffat tidigare och det var svårt att koncentrera sig för hon var så himla lik Helen Hunt. Jag höll på att säga det hela tiden för det var det enda jag kunde tänka på, men är man så lik så har man troligtvis hört det hundra gånger innan och då är det inte så kul. Så för en gångs skull höll jag min mun stängd.

”Tranan”

”Tranan”

AD72AFDF-A3B7-499D-B9EA-8AB8E675670F

Nu känns det som att jag är full, men det är för att jag är så himla trött så jag ska snabbt tvätta av mig smink och krypa ner i min varma säng. Fredag imorgon och jag tackar och tar emot.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna