VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte bästa dagen.

Jag vet inte vad jag ska säga…

Det blev snabbt bestämt i förmiddags att vi skulle köra barnvakt/date night ikväll. Det skulle skett i torsdags, men då hade jag råkat boka tid för frissan och kunde inte boka om.

Dagens mat. Nudlar för en nudeldag.

Dagens mat. Nudlar för en nudeldag.

99D152CA-11FE-4AEC-B7F6-CF7356E5B703

Men idag var det en tröttisdag, vi är inne i en period där vi försöker hålla i våra pengar och så vidare. Det var helt enkelt inte rätt dag för en avkopplande och härlig dejt. Och det visade sig när jag kom ut från att ha jobbat klart och det var kaos överallt (ungarna hade varit hemma på eftermiddagen efter skolan), mattallrikar framme och marsvinsbajs på golvet i hallen. Så här kan man inte bo! tänkte jag, skrek jag och så där fortsatte det.

Utsikt genom köksfönstret.

Utsikt genom köksfönstret.

T åkte iväg med barnen för att lämna dem hos K, jag argstädade hela huset (bra i och för sig) och T köpte mexikanskt för att försöka pigga upp mig lite. Därefter lyckades vi sitta ner en stund och göra det vi hade tänkt, nämligen planera lite för framtiden. Det var skönt att tänka på annat, men stämningen var väl inte den bästa vi har haft i våra liv.

Här och nu.

Här och nu.

Nu är T och hämtar hem de små liven igen och när de kommer ska vi snabbt stoppa dem isäng. Sedan kolla serie, sova och hoppas på att livet känns lättare imorgon.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna