VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fortfarande vilsen.

Ibland önskar jag att jag hade en liten släng av ADHD. Och jag säger det med allra största respekt, för jag förstår såklart att många med ADHD har det jättejobbigt. Men jag har det motsatta problemet. Jag är trött, svårstartad och det blir lätt att det inte händer någonting alls.

Lunch ute på altanräcket.

Lunch ute på altanräcket.

5DE3FEB0-D575-475B-AFAD-623A9AF638E9
Jag höll på att skriva att jag är lat, men det är inte riktigt det heller. Det är en blandning av att jag är en stor drömmare och ofta hellre lever inne i mitt huvud än att ta tag i saker ute i verkligheten som så ofta är mycket tråkigare än i min inre värld. Det, samt det faktum att jag så ofta känner att jag har så lite energi att jag inte orkar ta tag i saker.

Promenad.

Promenad.

1860C199-721A-4535-876A-41BC35EEBB7B DEFA1159-B17F-434E-B6BE-F510FB56BD6A

Idag har varit en riktig anti-ADHD-dag. Jag kom mig ut på långpromenad, jag vek tvätt, planerade veckan och lite annat, men det är en lång lista med saker som måste göras här inne och i trädgården, men jag orkar inte ens titta på den. Jag orkade mig inte heller till gymmet, fast det har i och för sig mycket att göra med att när solen tittar fram så vill jag bara ut i riktning mot havet och inte in i ett gym. Hur trevligt det gymmet än må vara.

Bullar!

Bullar!

D985F0A6-5E0D-465F-AD57-A12AD3287502

Idag har jag även haft kraftig söndagsångest, ska man alltså börja om på ännu en vecka? Men som vanligt så är tanken på det hela värre än att faktiskt vara i det. Så det blir nog bra det med. Men som alltid lider jag av att jag vill arbeta hårt för att nå mina drömmar, men vad är egentligen mina drömmar? Jag är så himla säker på att ifall jag bara hade hittat min grej så hade jag kunnat gå helt in i det och vara riktigt jäkla bra på det. Kanske till och med kunna hjälpa andra. Men vad är min grej? Det är så fruktansvärt frustrerande att alltid bara jobba för andras drömmar och inte sina egna.

Mina skor håller på att falla sönder så idag beställde jag ett par sådana här.

Mina skor håller på att falla sönder så idag beställde jag ett par sådana här.

Jag har trots alla tankar och känslor haft en bra dag och den avslutades med kanelbullar och det kan man ju absolut inte klaga på. Jag hade nog bara aldrig trott att jag fortfarande skulle vara så vilsen efter 40. Men så kan det gå.

/CC


Kommentarer


 1. Lisa 5 september, 2022 on 22:58 Svara

  Jag är 44 nu och funderar fortfarande på vad jag ”ska bli när jag är stor” 🤷‍♀️
  Vill hitta min passion i livet, ha något som jag tycker är riktigt roligt och som jag dessutom är bra på..,
  Sedan att kunna försörja sig på det, det är drömmen 😊

  • sydneymamman 6 september, 2022 on 12:32 Svara

   Hej L!
   Då är vi precis inne på samma spår och samma tankar! Det är så himla frustrerande att inte veta vart man vill lägga sin energi. Men det finns hopp för oss med. Plötsligt händer det!
   Kram,
   CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna