VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kådisar och sånt.

Igår tog vi slut på våra sista kådisar. Haha, det låter som att vi använde typ sju stycken, det gjorde vi ju inte, men vi använde den allra sista.

Molnigt idag, men fint ändå.

Molnigt idag, men fint ändå.

86818E1F-F8CA-43DE-B61A-24163C539FFB 52CB6DC8-9859-4121-901A-BF99A19F2624

Och det är Ts uppgift att köpa skydd. Inte för att jag inte kan göra det, men jag tycker nog att det är lite jobbigare än vad han gör. Jag börjar analysera vad jag köper på samma gång som kondomerna. Typ att det ju inte går att köpa en zucchini och ett paket svart mamba samtidigt. Sådant där tramsigt, alltså. Hur som helst så köpte T nya idag. Han lämnade barnen i bilen efter skolhämtning och gick in för att köpa en påse riven ost (till tacos) och ett paket kondomer.

Riktigt obehaglig min på mig idag.

Riktigt obehaglig min på mig idag.

Det var bara det att det var någon slags kampanj på osten. Och flickan i kassan fick inte rabatten att fungera. Så här blev det lite som i en film, berättade T. På den stora datorskärmen som var vänd ut mot kunden och därmed ut mot de som köade bakom T stod det klart och tydligt de två varor som T skulle köpa: SKYR CONDOMS och SHREDDED CHEESE. Det kom en annan och hjälpte tjejen med osten och det tog en jäkla tid alltmedan T stod där och var okej, men ändå hellre hade köpt någonting annat. Haha, slutet gott, allting gott. Eller, det får vi se ikväll.

En lite arg haj i North Avoca idag.

En lite arg haj i North Avoca i veckan.

In other news hade B Colour Run idag på skolan. De hade något stort galej där de samlade ihop pengar och utefter hur mycket de fick ihop blev ett antal lärare slimade. Det vill säga, de satt på en stol med simglasögon på sig och fick en hink med slime hällt över sig till barnens stora lycka. Barnen fick sedan springa på en bana medan man sprutade ett slags färgpulver på dem. En stor dag och B hade jätteroligt.

O å andra sidan hade farsdagsfika på förskolan och T var inbjuden för att fira. (Det är farsdag på söndag här). Så han åkte först till Bs skola för skojigheter och gick sedan till grannhuset där O går på förskola för att fortsätta där. En festlig dag för alla utom mig. Men jag fick i alla fall jobba hela dagen ifred.

Nu ska vi snart äta tacos (med riven ost) och lite senare ska jag och T titta på film. Nu är det helg!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna