VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Leka ansvarig vuxen.

Jag hade planerat att åka till gymmet efter jobbet. Men så blev det inte. Istället fann jag mig själv hemma i soffan med en bok ätandes chips och choklad. Som det kan gå.

Dagens mat. Allt jag har på kort.

Dagens mat. Allt jag har på kort.

08537141-E230-4306-8648-F91F9D6D39D8

Man säger ju att man ska lyssna på kroppen och knoppen, men det kanske inte gäller just precis på gymdagen VARJE vecka… Just nu gymmar jag alltså bara på måndagar och det gör som förståeligt ingen större skillnad. Skärpning, CC! Jag ska bara trycka i mig lite mer socker först och sedan ska jag skärpa mig. Lovar. Typ.

Nu är det i alla fall helg och det känns förjäkla bra. Dock ska T vara iväg på fotokurs i Hunter Valley både lördag och söndag så jag och kidsen har två dagar hemma bara vi, utan bil. Sådär kul eftersom det utlovats regn, men vi får göra det bästa av det. Planerna än så länge är att åka tillsammans till simningen imorgon och därefter lämpar T av oss hemma och åker till sitt galej. Och vid tolv-ish kommer K och pojkarna över och leker en stund. Så det blir bra.

Nu busar ungarna som tokar, fastän de skulle sovit för länge sedan. Jag får väl gå och säga till dem och leka ansvarig vuxen ett tag.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna