VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nippertippa.

Jag har just kommit hem från frissan och känner mig fin och fräsch. Jag färgade det ett snäpp mörkare denna gången, vilket gör att det ser ännu glansigare ut än det brukar. Dock var det en liten nippertippa (läs: ung och ofokuserad tjej) som tog hand om min tvätt och massage och tyvärr så var den lite av en besvikelse. Det är synd för nu tar det sex veckor tills nästa massage. Men jag är ganska säker på att jag överlever.

Mycket vegetariskt idag.

Mycket vegetariskt idag.

2832366E-4F32-49F1-B69F-A0A20C33B35F DB5FDED7-BED2-487F-AADD-2ED1A50E301E 37BF0FDD-EF65-4879-A014-F4A0AE5CFBAC

Salongen jag går till är som något ur en serie på TV. Alla pratar med alla, det bjuds på pizza på torsdagar och det skrattas mycket. Idag var det en ung kille som kom in med mörkt hår men ville ha det blonderat. Han hade blivit förvarnad att det gör ont, men hade nog inte förstått hur mycket för han satt helt högröd i ansiktet, tårarna rann och han fick nästan panik. Men det blev fint och han var nöjd när han lämnade stället. Och när han gick sa en av tjejerna som jobbar där något i stil med ”Så går det när män ska göra sådant som är framtaget för kvinnor. De klarar inte smärtan”. Inte helt PK kanske, men följdes av skratt i hela salongen.

Efter frissafix.

Efter frissafix.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.051933840909276441,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Ikväll så struntade vi i Stranger Things och Borgen och började på Stella Blomkvist. Ibland känner man verkligen inte för en viss typ av serier, fastän de kanske är jättebra. Så nu testar vi denna isländska serie ett tag och får se vart det slutar. Och snart är det helg igen.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 26 augusti, 2022 on 19:42 Svara

  Godkväll! Härligt med besök hos frissan. Snyggt! Kram 💕

  • sydneymamman 27 augusti, 2022 on 14:32 Svara

   God kväll C!
   Ja, så nice känsla varje gång ju. Tänk vad lite färg kan göra! Xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna