VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Väldigt välkommet.

I eftermiddag började det regna och åska och efter ett tag kom en sådan hög knall som jag aldrig hört innan. Tor måste ha stått med sin hammare på vårt tak för hela huset skakade. Men inga skador som vi har märkt i alla fall.

När O ser att bästisen också är Spindelmannen på Book Week idag.

Glädjen när O ser att bästisen också är Spindelmannen på Book Week idag. (Fast egentligen är Os outfit Marvel eller något. Men det behöver inte han veta).

Idag har vi pratat med banken om lån till de större renoveringar som vi måste göra på huset och vi fick några goda nyheter och några dåliga. Nästa steg är att få riktiga quotes på det som behöver göras och sedan ta ett beslut och hoppas att banken hänger med fortfarande. Kanske måste vi rent av byta ut exteriören på huset redan nu. Då blir det inte Turkosa Huset längre. Tanken var ju annars att kanske bygga upp en våning längre fram och göra allting samtidigt då. Men så länge kan vi troligtvis inte vänta utan får istället göra stage 1 nu.

O bygger lego till mig.

O bygger lego till mig.

2216281B-1485-4E53-9048-1EFBB1BF633B

Och så ikväll satt T och jag ner och pratade och planerade framtida sidoprojekt (har ej med huset att göra). Vi börjar bena ut vad som ska göras, i vilken ordning och på vilket sätt. Sedan är det bara att ta tag i en bit i taget och hoppas att det blir någonting av det i slutet.

Frukost.

Frukost.

Nu sitter jag och tittar på ett otroligt mysigt program där de säljer hus i mysiga små byar i UK. Det är sådana där stenhus som man ser i Midsomer Murders och liknande. Och när den har slutat så ska jag och T titta på ett till avsnitt av Borgen. Så allt som allt har dagen varit ganska produktiv på många sätt, vilket känns ganska ovanligt för en vanlig tisdag, men väldigt välkommet.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna