VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Abstinens?

Jag har haft en riktigt härlig ledig måndag och framförallt har jag fått så mycket gjort! En av anledningarna till att jag gick ner till att jobba fyra dagar i veckan var ju just att jag skulle hinna med att fixa allt som behövs göras i en familj och ett hushåll.

Dagen idag.

Dagen idag.

F6C8B568-FF75-4B13-B5ED-C043D186D102

Så imorse när ungarna var färdiga och T åkt iväg med dem till skola och förskola så stökade jag undan i köket, deras rum och så vidare. Sedan gick jag och satte på mig träningskläder, planerade veckan i min Sunday Download och sedan satte jag in pengar till tre(!) stycken kommande skolgrejer för B. Jag förde över pengar till CSN och lite annat i Sverige, betalade räkningar här och fixade lite annan familjeadmin.

Gymmet idag!

Gymmet idag!

A1E356B9-F0D3-43CD-AC64-1C2D754B08B8

När jag var klar så åkte jag till Terrigal. Där gick jag till PO Boxen, köpte ögondroppar och sedan kom jag mig äntligen till mitt gamla gym så att jag kunde skriva på papper för att säga upp mitt medlemskap. Därefter åkte jag till mitt nya gym och körde axlar och armar. Det var riktigt skönt och jag är glad för att jag bytt.

Mitt hus!

Mitt hus!

När jag kom hem igen klockan tre så åt jag lunch och därefter vek jag tvätt i två och en halv timme. Så kan det gå när man har skjutit upp det för länge och drunknar i ren tvätt. Men nu är det gjort! Och jag tittade på YouTube medan så det var inte helt illa.

Nachos idag med. Gott!

Nachos idag med. Gott!

Nu har kidsen somnat och vi ska pausa i Stranger Things för att titta på den senaste säsongen av Borgen. Dock ska jag börja äta lite nyttigare igen så det  blir bara en enda ruta mintchoklad ikväll. Undra om jag får abstinens. Spänningen är olidlig.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna